A sosit si 1 mai…atat de repede a trecut primavara aceasta. Parca ieri era 1 martie si acum deja suntem in 1 mai.

Nu pot sa nu-mi amintesc de cele mai frumoase zile de 1 mai din viata mea. Doua au fost mai speciale: una in 2002 si una in 2008.

In 2002 dirigintele ne-a propus sa facem o mini excursie pana in Bucium. Eu cum stateam in Bucium, am venit in oras si apoi m-am indreptat impreuna cu cativa colegi si profesorul inapoi spre Bucium :). Am mers cu mijloacele de transport pana la Politie (sau statia de autobuz de langa cartierul de vile) dupa care am urcat pe jos dealul pana sus la antena. Drum lung, greu, dar si foarte distractiv. Atunci eram si la inceputul relatiei cu Felix si ne harjoneam, era multa emotie si oarecum teama intre noi. Imi amintesc cu mare drag de acele clipe.

In 2008, 1 mai ne-a prins la Bucuresti la targul IT – CERF. Ne-am gandit noi ca daca tot ne indreptam spre casa si e 1 mai, sa mergem pe autostrada spre Constanta. Asa am vazut eu marea de 1 mai – singurul 1 mai petrecut la mare din viata mea. Era destul de racoare, dar era si soare…iar noi 2 eram singuri pe plaja si ne desfatam privirile cu albastrul marii. Am cumparat cateva scoici imense, ca sa imi aminteasca de acea zi, am facut cateva poze, dupa care ne-am indreptat spre casa. Credeam ca vom reveni in acel an acolo, dar destinul a facut sa alegem o alta destinatie, si anume Creta. Daca stau bine si ma gandesc, era cat pe ce ca acea intrevedere cu marea de cateva ore sa fie ultima dintre noi doi si Marea Neagra. Dar n-a fost sa fie asa, am revenit in 2009, mai fericiti ca niciodata.

Ce vom face astazi? Vom iesi cu siguranta la aer curat, cu Albert. Poate ne vom plimba printr-o padurice de la marginea orasului, poate vom face un mic gratar. Vom vedea in cursul zilei.

Va urez o zi frumoasa, sa petreceti frumos!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments on 1 mai

  1. 1 mai a sosit ,de petrecut nu petrecem ,tati azi pleaca din tara la munca nu e o zi prea fericita ,poate maine ca azi am varsat cateva lacrimi ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.