Azi am aflat ca With or Without You fost lansata in 1987, mai exact in martie (si inregistrata in 1986) – suntem de aceeasi varsta. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Comments on U2 – With or Without You

  • Exact Malli. 🙂 Nu mai zic de videoclipuri in care toate fetele apar aproape dezbracate. Ma simt de parca ma uit la filme porno nu la un videoclip.

  • M4ri4n ma bucur ca-ti plac si tie. Cu siguranta este una dintre cele mai bune melodii, chiar si acum se asculta cu mare placere si stiu ca o canta la fiecare concert – are mult succes.

     • Nici macar nu-ti merita gandurile, doar stii! Sunt chestii mai mari si mai importante care ar trebui sa-ti ocupe timpul si nu gandurile si melancoliile legate de faculta, proiecte etc.

     • Da, stiu…dar tot imi stau pe cap si ma simt vinovata ca nu-i aloc mai mult timp. Dar daca ii aloc mai mult timp, atunci am probleme la servici…Eh, o sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu facultatea e pe primul plan, ca nu conteaza notele, ci conteaza sa-mi fac treaba bine si sa-mi vad de munca.

     • Exact!Si in plus, stim prea bine ca ce faci tu la servici te face pe tine fericita si nu .. facultatea, deci sa tragi spre ce stii tu ca iti aduce mai multa multumire!

     • Asa e…plus ca activitatile de la servici sunt mult mai …rewarding (nu gasesc acum termenul in romana :)) ), pe cand facultatea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.