Ce să fac, îmi place. 🙂 Ascultați și Decât să minți (ador), Preludiu, Scuză-mă, toate de pe albumul Tot mai sus – Guess Who.

Guess Who- Sex

Vezi mai multe video din muzica

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 Comments on Pentru seară

  • 🙂 Aproape toate piesele de pe ultimul cd imi plac. Si cand ma gandesc si ca a fost doar 15 lei (parca?) cu un ziar…

   • Pai iti plac.. ca Guess Who nu mai face hip hop 100 % / full option 😆

    Da, ieftin.. ma bucur ca l-ai cumparat, ca de obicei mai ales artisti din zona asta, au mare nevoie si de vanzari din cduri.

    • Da…asta e, romanii nu au posibilitatea sa dea 50-60 lei pe un cd cu muzica. E foarte bine ca l-au oferit cu ziar, asa au fost multumiti si ei, si noi.

     • Lasa ca in hip hop mai mereu a fost ieftin. Inca n-am vazut CD sa treaca de 25 lei. ( Poate doar clasicul si unicul album CTC (Controlul tehnic de calitate) sa treaca de pretul asta.. Unul a zis ca-mi da 100 lei pe el 😆 )

      Dar romanul mai bine da niste banuti pe tigari, o berica, o ceva.. decat pe munca unui artist pe care cica-l tot place.

     • Asa e. 🙂 25 lei as da pe un cd care imi place mult, dar peste 40-50 lei n-as da (albumele artistilor internationali costa mai mult). As prefera sa ascult radio.

 1. Nu-mi place aceasta schimbare a ta… chiar nu pareai genul de persoana care sa asculte guess who-sex /:)…si cand te gandesti ca spuneai cum ca nu iti place sa iti spui viata privata pe site ca vezi doamne ai rude. Se pare ca nu mai e asa

  • 🙂 Nu vreau nici sa par si nici sa fiu vreo mironosita. Imi place viata, imi place muzica. Daca as fi scris vreun articol despre experientele mele sexuale, as fi zis sa fie vreo problema, dar asa, e doar o melodie. Si da, blogul e vizitat de rudele mele, care se pare ca nu au fost asa de socate ca tine. Esti prima persoana care a fost deranjata si sincer nu inteleg de ce. Doar n-am zis ca ma reprezinta sau ca vreau sa fac diverse lucruri. Am zis ca-mi place melodia in sine. Imi plac multe melodii, nu inseamna insa ca fac tot ce este mentionat in versuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.