Am auzit prima dată melodia asta la Ellen Show – a venit PSY la emisiune să-i arate lui Britney Spears coregrafia, ea declarând pe twitter că vrea neapărat să o învețe. Și…mi-a plăcut și mie mult. 🙂 Melodia, coregrafia, stilul tipului. Știu că e o melodie comercială, o prostioară…dar e veselă, amuzantă și antrenantă!

Oricât de tristă aș fi, când o ascult și mai văd și videoclipul de mai jos, imediat zâmbesc, mă înveselesc și nu mă pot abține să nu dansez. 🙂 Am început și să învăț coregrafia. :))

Ah, și cred că ar fi o melodie foarte bună pentru fitness/aerobic/zumba.

Pentru cei care vor să învețe coregrafia, cred că e mai bun următorul video:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments on PSY – Gangnam Style

    • :)) Mie nu-mi plac in mod deosebit alea, dar nici nu ma enerveaza, pentru ca le-am auzit de maxim 2,3 ori pana acum. Nu ma uit la MTV sau alte posturi de muzica, nu ascult radio decat foarte rar. Asa ca n-am unde sa le aud. 🙂 Ah, si nici n-am fost la noi pe litoral ca sa le aud toata ziua, pe strada.

  1. Ce dificila imi pare coregrafia, de fapt sunt antitalent la dans(cred). Nici in 100 de ani nu as fi in stare s-o invat. :)) E prima data cand aud melodia… 😀

    • Nici eu nu-s foarte talentata la a urma niste pasi. Insa m-am chinuit putin si am retinut pasii. Plus ca am vazut si un video in care el explica mai pe indelete coregrafia.

  2. Buna as vrea si eu mult mai multe detalii despre coregrafia acestei melodii…particip la balul bobocilor si la proba de talente vreau sa imi iau o peruca si sa dansez pe melodia asta…Multumesc anticipat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.