Orange are placerea de a trimite in afara de sms-urile aproape zilnice cu concursuri, premii, si cate 3 (!) sms-uri de fiecare data cand vrei sa vezi ce credit ai sau cand primesti un bonus de 100 centi de la ei.
Si foarte des trimit acele sms-uri sambata sau duminica la 8 dimineata (cand dormi)…ca sa te anunte telefonul de 3 ori ca ai primit un sms…si sa te trezesti cu siguranta.
Azi am primit iar un bonus…mi-au trimis sms acum la 8.30 dimineata (eram treaza totusi, ca am de invatat). In primul sms ma anunta : Ai primit bonusul pentru apelu ; deci atat…apelu..nu apeluri, nu altceva.
Al doilea: 0.01 eurocenti au fost alocati in contul tau.
Al treilea: 115 eurocenti credit bonus au fost alocati in contul tau.
De ce nu pot anunta intr-un singur sms, cum de fapt faceau si pana acum? Ei nu au costuri mai mari ca trebuie sa trimita de fiecare data cate 3?

3 Comments on Orange

  1. ai dreptate cu cele 3 sms`uri … numai ca eu primesc 5 odata .. stocheaza bonusul separat , si apoi iti mai da un sms cu ce credit ai in total.
    insa eu primesc mesajele cu ” ai primit bonus pentru apelu” pe la 5 dupa amiaza , si tind sa cred ca e in functie de locul pe care il ai in baza lor de date… ei fac “razii” o data la 2 zile, si dak ai 100 de min acumulate , ti`l da…
    iar partea cu ce costuri suporta.. logic , suporta costurile de conectare , care sunt de 3 ori .. ma gandeam sa fac reclamatie la ei , dar singura nu rezolv nimic .. ne aliem?:P

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.