Imi place Orange. Au servicii de calitate, n-as renunta la ei pentru Vodafone sau alt operator de telefonie mobila. Cu toate astea, incep sa devina o problema pentru mine zecile de sms-uri pe care le trimit pe luna.

Zilnic primesc 2,3 sms-uri cu reclame de la ei, de obicei aceleasi in fiecare zi.  In plus, atunci cand imi reincarc cartela sau cand primesc 100 eurocenti bonus primesc alte 3-5 sms-uri prin care sunt anuntata ca am primit acel credit. Chiar le convine sa trimita atatea sms-uri inutil? Cu reclamele, inteleg. Dar nu pot trimite un singur sms in care sa ma anunte ca am primit eurocentii?

Ma pot dezabona de la reclamele astea? Sa nu mai primesc?

Ah, si aveti grija sa platiti la timp abonamentul. Eu am intarziat cateva zile si mi-au pus o taxa de 10 lei pentru reconectare. Nici nu m-au anuntat, doar am vazut-o in factura.

8 Comments on Orange si sms-urile lor

  1. Am si eu aceeasi problema:ma obosesc cu sms-urile!Bine ca am aflat ca au taxa de reconectare mai nou(pt asta nu puteau da un sms) :p

    • Da, exact…pentru asta chiar ar fi trebuit sa trimita un sms. Daca stiam de taxa asta de reconectare mi-as fi dat silinta sa platesc la timp.

  2. Eu am si Orange si Cosmote. Pot sa zic ca sunt din ce in ce mai multumit de Cosmote. Oferte pe masura la preturi de nimic. Orange si Vodafone au scazut mult de la aparitia pe piata a Cosmote-ului.Si daca nu intra pe piata Cosmote mai plateam si acuma 20-30 de centi pentru un minut;)) acuma e cu un cent cam peste tot:D

    • Stiu Deia:)) Am patit de o gramada de ori asa…mereu imi trimit sms-uri (alea 3-5 in care ma anunta ca am castigat 100 eurocenti) dimineata pe la 8-9, exact cand vreau si eu sa dorm mai mult. Si cand primesc sms-uri am setat un sunet care imi zice: You’ve got mail! Si sa vezi ce nasol e la 8 dimineata, duminica, sa auzi de vreo 3 ori, unul dupa altul, “You’ve got mail!”…e atat de stresant:)

  3. Adrian: Am avut si eu o perioada f scurta Cosmote. Numai ca era la inceput si nu prea aveau acoperire…si unde stateam eu inainte nu aveam si nu puteam suna pe nimeni. Asa ca am renuntat.

  4. Da, te poti dezabona de la a primit mesaje promotionale de la orange,trebuie doar sa suni la relatii clienti.Insa din momentul in care alegi chestia asta nu vei mai primi nici un mesaj cu oferte din partea companiei(valabil pentru Prepay,la abonamente nu stiu).Mesajele de la credit mereu se vor primi asa pentru ca Orange a decis sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a vedea din ce se compune creditul lor si pentru ca noua platforma presupunea introducerea acestor mesaje de la credit.
    Si informatiile oferit sunt direct de la un operator Orange Prepay..adica eu:))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.