Acum o saptamana am petrecut doua zile foarte frumoase la pensiunea Casa Doamnei din Voronet. Din pacate nu am facut poze in camera sau cu pensiunea, insa gasiti pe acest site poze si va garantez ca exact asa arata pensiunea.

Casa Doamnei este o pensiune de 3 stele, situata in apropiere de manastirea Voronet. Este situata la strada (dar ascunsa de copaci), are 3 etaje, 12 camere (duble, apartamente), toate beneficiind de tv lcd, incalzire centrala, internet sau minibar. Am fost placut surprinsa sa gasesc si cate 2 halate de baie, un balcon mare, cu o priveliste superba cu muntii si raul din spatele hotelului. Baia este destul de mare, cu un dus enorm.

Foarte buna este si mancarea. Puteti lua masa fie inauntru, fie jos la crama sau afara, in niste foisoare rustice superbe, care iti ofera si intimitate, deoarece sunt separate de celelalte foisoare printr-un perete. Noi numai afara am mancat, mai ales ca vremea era superba. Va recomand sa gustati ciulamaua de pui cu ciuperci (excelenta, dar si scumpa…20 lei portia), micii (2.5 lei/micul), ciorba de vacuta (6.5 lei). Meniul este diversificat, gasiti numeroase preparate. Ce nu aveau la un moment dat era salata de vinete, insa mi-am comandat in schimb ciulamaua si am fost mai mult decat multumita.

Personalul este politicos, atent. Camerele sunt curate si dotate cu tot ceea ce este necesar; mancare grozava; priveliste superba; parcare; liniste…ce mai poti dori de la o pensiune? Daca doriti sa va cazati aici sa sunati din timp deoarece in aceasta perioada este mai mereu plina. Noi am fost intr-o zi de luni, pentru a nu prinde aglomeratia din weekend si am avut noroc sa mai gasim o camera libera. Pretul este de 120 lei/noapte/camera dubla. O masa pentru 2 persoane costa in jur de 30 – 60 lei (depinde si ce iti comanzi). Mini-barul din camera contine apa, sucuri, vin, bere sau ciocolata, la preturi destul de rezonabile. O apa plata era 3.5 lei, un suc 4.5 lei, vinul era 20 lei.

Sper sa mai ajung acolo deoarece am fost cu adevarat impresionata de serviciile de calitate.

2 Comments on Casa Doamnei – Voronet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.