Alte bloguri au o pagina speciala doar pentru reguli. Eu n-am facut nici macar un post pana acum deoarece am crezut ca lumea are bun simt si ca gandeste. Dar se pare ca sunt si exceptii.

Daca vreti sa va faceti reclama la site-ul personal pe blogul meu (pe gratis), scrieti un comentariu, puneti-va la nume adresa site-ului si atat. Nu imi scrieti comentarii in care sa puneti doar o descriere a site-ului/afacerii dumneavoastra pentru ca nu-l voi accepta si chiar ii voi da SPAM, pentru ca asta merita. Ultimul care a facut acest lucru este robrandshop, care se lauda ca aduce lucruri din afara. Daca imi spunea frumos intr-un comentariu acest lucru, il aprobam si chiar il recomandam persoanelor care cauta intermediari…dar asa, a luat spam.

Pentru comentatorii infocati, care simt nevoia sa-si spuna punctul de vedere in 3,4 comentarii, cu nume si adrese de email diferite: va apare IP-ul si stiu foarte bine ca este o singura persoana care comenteaza. Eu ma bucur de comentarii, ce pot sa zic, dar va sfatuiesc prieteneste: nu va mai obositi degeaba.

Si ultima chestie…mie nu mi-a dat pana acum nimeni comentarii negative. Nu am blogul de asa fel incat lumea sa ma dezaprobe si sa ma injure. Sincer nici n-as aproba astfel de comentarii, pentru ca blogul e un loc unde ma destind si nu vreau energii negative. Atunci cand primesc insa singurul comentariu negativ, cu nume si adresa de mail fictiva, stiu exact de la cine e. Acest paragraf e doar pentru stie ea cine, care m-a comentat. ­čśŤ Don’t bother anymore. ­čśŤ

Nu sunt multe reguli, va rog sa le respectati ­čÖé

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments on Reguli

 1. Sa stii ca ai dreptate, blogul e locul in care te destinzi si chiar nu cred ca cineva simte nevoia sa aprobe un comentariu negativ. Unii oameni nu vad tab-ul “Contact” unde isi pot manifesta interesul unei reclame gratuite. De fapt unii oameni nu pricep nici daca sunt directionati cu sagetute sau scris detaliat.

 2. ar trebui sa ai moderarea comentariilor activa,eu am pentru ca in primul rand vad comentariile si raspund,daca exista nedumeriri,si in al doilea rand ca sa nu intre comentarii cu greseli gramaticale sau injurii.plus reclamele,ca de cand am mailul vizibil m-au innebunit cu mlm-urile

 3. si eu tot moderarea o recomand… iar cine posteaza a doua oara, are usa deschisa. eu nu am avut probleme pana acum. de regula cine ajunge la mine pe blog… poate cel mult sa aiba o discutie in contradictoriu ­čÖé

 4. Trebuie si omul sa-si faca publicitate si modul cel mai usor este de a face Spam. M-am confruntat si eu cu astfel de persoane pe un forum, dar culmea, tot el isi dadea dreptate. Tot ce trebuie sa faci este sa nu bagi in seama orice vorba aruncata de la un anumit vizitator “anonim” si sa mergi inainte. Numai bine!

 5. “Nu am blogul de asa fel incat lumea sa ma dezaprobe si sa ma injure. Sincer nici n-as aproba astfel de comentarii, pentru ca blogul e un loc unde ma destind si nu vreau energii negative.”

  De acord cu faptul ca injuraturile si agresivitatea nu e ceva ce ar trebui incurajat.
  Insa am o intrebare, cand te referi la comentarii negative, te referi implicit si la faptul ca exista opinii divergente de ale tale si pe care tu nu le accepti pe blog?

  • Nu, chiar am avut o discutie de acest gen ieri. Daca comentariul ma dezaproba, dar intr-un mod politicos, eu nu am nici o problema cu el. Chiar am avut o astfel de discutie ieri, cu un posibil client, si am ales sa sterg tot articolul decat sa mai sterg comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.