Dupa stresul cu organizarea Craciunului perfect, pregatirea petrecerii de Revelion mi s-a parut floare la ureche. Curatenia am facut-o mult mai rapid (era deja curat de la Craciun), am mers la cumparaturi pe 31.12 la pranz si era chiar foarte liber, mi-am gasit rochie usor…am avut chiar timp sa respir 🙂

Pentru rochie m-am dus direct la centrul comercial Carrefour Felicia. Am cautat la Orsay si la Motivi, dar nu mi-a placut nimic. La Orsay nici nu prea imi veneau rochiile, erau prea mari, si nici materialul nu era grozav. Pana la urma tot la Nissa am ajuns (v-am povestit ca am mai cumparat asta vara haine de acolo, de vreo 1300 lei, si am ramas cam dezamagita de calitatea lor…nu e problema, ca se pot coase, dar asa, ca idee). De acolo am achizitionat (de fapt am primit cadou de la mama mea) 2 rochite, una de 170 lei, neagra, cu paiete si una de 150 lei mai simpla. Am purtat-o pe cea neagra cu ciorapi negri, mati, de 100 den si pantofii mei iubiti cu toc de 12 cm 🙂

In rest ce va pot povesti? Au venit toti invitatii, un mix de fosti si actuali colegi, din toate etapele de invatamant: din clasele primare, din gimnaziu si liceu si din facultate + alti prieteni. Am ras o gramada, la un moment dat ma tineam de burta si simteam ca pur si simplu nu mai pot respira, am povestit, ne-am amintit…Am mancat foarte bine: Monica ne-a incantat cu ciocolata de casa si oua umplute, Andrei a adus o salata boeuf extrem de buna (printre altele).

S-a dansat si s-a jucat remy, ne-am distrat cu bradul care nu mai vroia sa stea deloc in picioare asa ca Ionut, Gabi si Claudiu s-au apucat de discutii despre legile fizicii pana au gasit solutia: l-au legat cu sfoara de calorifer 🙂 (Felix a filmat tot).

La miezul noptii am iesit afara si am vazut cateva franturi de artificii printre copaci. Pe la 4 deja ne culcam iar dimineata am avut o supriza extrem de placuta. Prietenul nostru Andrei, venit din Canada pentru cateva zile, a fost atat de dragut incat a facut curat in toata bucataria, cat timp noi inca dormeam.

In continuare v-am pus cateva poze si o sa urmeze si filmuletul cu bradul.

7 Comments on Revelion 2009 – 2010

  1. Adorabila rochita!Ai fost inspirata sa o combini cu ciorapii,arata chiar bine 😀 .O mica intrebare de la o maniaca a movului : al cui e laptopul ala mov din poza 1,2,3…7,din poza 7? 😀 (scuze,nu m-am putut abtine :”> )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.