12 ianuarie a fost o zi minunata…si asta datorita tuturor celor care si-au amintit de ziua mea de nastere. Am ramas placut surprinsa de numarul mare de urari de bine, mai multe ca niciodata. Le multumesc tuturor prietenilor, colegilor, bloggerilor si bineinteles, familiei pentru urarile spuse personal, la telefon sau pe facebook si twitter.

In mod deosebit ii multumesc lui Felix pentru o zi minunata petrecuta in doi. Mi-a facut toate placerile, fara sa se supere, inclusiv mers la film si stiu ca nu prea agreaza acest tip de distractie ­čÖé

Am incercat sa raspund la toate felicitarile, imi cer scuze celor care m-au sunat sau mi-au trimis sms-uri pe numarul cu 049030 – am renuntat la el. Am ramas cu numarul vechi, cel cu 4089 la sfarsit.

Urmeaza pregatirile pentru serbarea zilei – cel mai probabil in acest weekend. Mi-e cam groaza ca trebuie sa o iau de la capat cu organizarea de evenimente, m-am cam saturat dupa Craciun & Revelion. Wish me luck ­čÖé

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments on 12.01.2010

  1. La multi aniiii ­čśÇ !Imi pare rau ca iti urez cu intarziere dar abia azi am reusit sa intru pe blog.(si nu,nu de acasa,de la ora de informatica).Sa ai parte de tot ce iti doresti tu ­čśÇ !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.