Al doilea blogmeet la care am fost a fost si cel pe care l-am organizat. Nu m-as fi descurcat foarte bine fara ajutorul lui HaiPa si al Laviniei. HaiPa a gasit o locatie care mie chiar mi-a placut, No Stress (vis-a-vis de Universitatea Mihail Kogalniceanu) iar Lavinia mi-a dat indicatii la inceput cam ce sa fac si cam ce se doreste de la un blogmeet.

La organizare am fost dezamagita de atitudinea barurilor si restaurantelor din Iasi, la acele cateva la care am sunat. Am inceput sa dau telefoane de marti, avand in vedere ca trebuia sa fac o rezervare de 30 – 40 de locuri. La For Fun tipul de la telefon era deranjat ca fac rezervare atat de devreme – i-am explicat ca sunt totusi foarte multe persoane, cand sa fac rezervarea, vineri? In alte locuri se cerea un minim de consumatie extrem de mare, de 30 lei/persoana (prin comparatie eu si Felix am consumat ieri, la No Stress, bauturi de 15 lei). Avand in vedere ca majoritatea sunt goale, chiar si sambata noaptea, m-as fi gandit ca se bucura sa primeasca un grup atat de mare, care face consumatie (dar nici chiar de 30 lei/pers) si care mai face si promovare gratis prin intermediul blogurilor dupa eveniment. Dar se pare ca lumea e prea zgarcita sau nesimtita – si cu ocazia asta pierd bani. Nu e nimic, au castigat No Stress (si mai tarziu, cafeneaua Magnet, din cate am inteles pe twitter).

Eu si Felix am ajuns putin mai tarziu, dupa ce l-am lasat pe Albert (voi reveni cu detalii, acum ca secretul a fost aflat :)), cred ca am fost chiar ultimii. M-am simtit foarte bine, chiar am avut ocazia sa vorbesc cu cateva persoane, care mi-au dat si cateva sfaturi interesante in legatura cu blogul meu.

S-au donat si cateva carti pentru campania “Imbratisam lectura”. Am avut si eu vreo 5 carti, care erau in stare buna spre foarte buna, sper sa fie ok. Imi pare rau ca am dus majoritatea cartilor de acasa la mama mea, acum vreo 2 luni, cand am facut curatenie.

Am luat aparatul dar nu am avut timp sa facem poze, insa puteti vedea cateva poze aici:

Incerc sa scriu si lista cu prezenta, dar nu este completa, unele persoane plecand inainte de a se semna. Am preluat-o de pe hartiile fotografiate de Cipoc. Lasati-mi un comentariu daca ati fost si nu sunteti trecuti pe lista.

Multumesc tuturor celor prezenti la eveniment, mi-a parut bine sa va revad pe unii si sa va cunosc pe altii. Va urez o primavara superba si sa ne revedem cu bine in martie.

LISTA DE PREZENTA BLOGMEET26:

1. Mihaela Anghel

2. Felix Popovici

3. Lavinia Biberi

4. Claudiu Dascalescu

5. Manole Silviu

6. Quadroq

7. HaiPa

8. Razvan Girmacea

9. Andreea Marc

10. Dany

11. LucicX

12. Pavel

13. Adrian Nechifor

14. Somnulescu

15. Noni Trofin

16. Timofte Alina

17. Catalin Lazarescu

18. Cipoc

19. Monica Liuta

20. Alex Taradaciuc

21. Raluca Cucuteanu

22. Fitzylv

23. Mono

24. Codrin Teiu

25. Madalina

26. Negru Alex

27. Ioana

28. Andrei Dumbrava

29. Iulia

30. Andra Corina

31. Steiul

32. Ioana

33. Adrian Soare

34. Denisia

35. Bobby Voicu

Cateva poze, facute de Alex Taradaciuc:

11 Comments on Despre BlogMeet26

  1. Bravo Mihaela. Iata deci ca s-a consumat cea dea 26-a editie blogmeetiasi chiar aici sub nasul meu daca as putea spune. Numai ca eu nu am mai putut ajunge dar recuperez eu.

    Daca spuneti ca “No Stress” au fost cool poate mai incercam tot aici si altadata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.