Leapsa preluata de la BadPisi.

Seriale preferate: Desperate Housewives, Grey’s Anatomy, The Tudors, The Good Wife, Private Practice, Two and a Half Men, How I Met Your Mother, Rules of Engagement, House M.D., 90210, The Apprentice, Gossip Girl.

Seriale pe care le urmaresc: The Bing Bang Theory, Cougar Town, The Family Guy, American Dad, Cleveland Show, Southpark, Lost, CSI NY, CSI Miami, Ghost Whisperer, Nurse Jackie, Make it or Break It, Glee.

Prefer serialele in locul filmelor. Ador sa ma cuibaresc seara in bratele iubitului meu si sa ne uitam impreuna la un serial mai romantic, ca Rules of Engagement sau unul care te tine in suspans, cum ar fi Lost.

6 Comments on Leapsa: Ce seriale urmaresti?

  1. Esti de admirat pentru cate ai timp sa faci ! Nu stiu cum reusesti sa urmaresti seriale, sa citesti atatea carti, sa ai articole noi mereu pe blog si sa mai iei si note de 10 la master 🙂 Felicitari ! Esti un exemplu ca se poate, deci noi, restul, ar trebui sa avem mai multa vointa 🙂 xoxo

    • Multumesc Pixxie. Esti foarte draguta :). Eu cred ca as putea inca sa mai fac multe. Si trebuie sa mai fac multe…este dificil sa intretii si o casa (bani, curatenie, reparatii), sa ai si scoala, sa gasesti un serviciu care sa-ti placa, sa ai o relatie, sa ai grija de un caine, sa incerci sa scrii zilnic pe blog, sa scrii articole pentru colaboratori, sa incerci sa te implici in proiecte, precum Lecturi urbane. E greu…dar asta inseamna sa te maturizezi si sa fii un adult.

  2. Imi plac Sex and the City, Desperate Housewives, Sub Pamant SRL, Hart to Hart, seriale politiste precum CSI Miami, CSI New York, Crossing Jordan, Law & Order, si altele.
    Imi plac unele seriale doumentare de la Discovery cum ar fi alea de la Crime Night (Forensic Detectives si altele); imi place Hidden — despre secretele capitalelor lumii, necunoscute turistilor; Hot Art — un documentar despre lumea interlopa a artelor, etc.

  3. Imi plac: Seinfeld, Sex and the city, Salvati de clopotel, MASH, Lost, Heroes, Prison Break, Madmen, Two and a half men, House M.D., How I met your mother, The Apprentice

    Urmaresc: Madmen (acuş începe seria 4 :D), Family guy, South park, Ghost whisperer, Californication

  4. Eu urmăresc Glee, Two and a Half Men, Gossip Girl, One tree hill, True Blood, The vampire diaries, The Simpsons si The big bang theory 😀

    • Ana Maria: Din ce ai enumerat, le urmaresc pe toate in afara de True Blood, The vampire diaries si The Simpsons. Nu prea sunt eu cu seriale cu vampiri. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.