De cand avem catel, am ajuns sa fim innebuniti dupa filme cu caini. Ne impresioneaza repede, mai ales acum, cand Albert e la dresaj si ne este foarte, foarte dor de el. De aceea am ales sa urmarim Marmaduke, un film foarte simpatic despre un caine rasa Great Dane. De mult timp admiram aceasta rasa gigantica de caini, mie imi plac cainii de talie mare spre foarte mare si chiar vorbeam cu Felix sa ne luam un astfel de caine daca ne vom muta la casa.

Marmaduke este o comedie spumoasa, despre un caine si familia sa, care se muta din Kansas in California, unde trebuie sa se obisnuiasca cu un nou stil de viata.

Marmaduke isi face noi prieteni, dar si dusmani, se indragosteste, capata mai multa incredere in sine iar in final are cea mai mare aventura din viata sa, care din fericire se termina cu bine. Nu va spun mai multe, ca sa nu va stric placerea de a viziona pelicula.

In caz ca va intrebati cine e pisica simpatica de pe afis, aflati ca este un alt membru al familiei, pe nume Carlos. Ii este foarte devotat lui Marmaduke si il va ajuta de fiecare data cand are nevoie.

Veti recunoaste multi dintre actorii care joaca in film. In primul rand Owen Wilson si-a imprumutat vocea pentru Marmaduke, George Lopez pentru Carlos iar Kiefer Sutherland pentru Bosco. Vocea lui Fergie a fost folosita pentru personajul Jezebel iar vocea Emmei Stone pentru Mazie. Lee Pace (il cunoasteti din Pushing Daisies) a jucat rolul lui Phil, capul familiei, iar William H.Macy, rolul sefului sau.

Vizionare placuta!

1 Comment on Marmaduke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.