Daca tot am fost la film duminica, am trecut si pe la targul handmade Tres Chic, care se desfasura la etajul 2, in fata scarilor rulante. Targul a fost organizat de cei de la Acaju si a reunit 15 participanti. Mai multe detalii organizatorice aveti aici (inclusiv lista participanti).

Ce mi-a placut:

 • Chotronette – auzisem de fete, dar nu stiam ca sunt din Iasi. Rochitele facute de ele sunt deosebite, foarte frumos lucrate. Isi merita pretul. Mi-a placut ca stiu sa-si prezinte produsele – standul era foarte frumos aranjat, imparteau niste pliante mici, bine executate, la vizitatori, si erau si foarte prietenoase. Am vorbit cu una din fete, i-am zis ca va aparea pe blog, am facut si niste poze. Pe Chotronette le puteti vedea si weekendul urmator, la targul handmade ce va avea loc la Era Shopping Park.
 • Faptul ca am gasit cercei din fire impletite. Unul din participanti avea expus doua modele de cercei, unii pe albastru, mai mari, si unii portocalii cu albastru inchis. Intentionam sa ii cumpar pe cei pe albastru, dar Roxana mi-a spus ca erau putin cam mari si a avut dreptate. I-am cumparat pe ceilalti, la pretul de doar 10 lei (pe net gasiti modele asemanatoare la 15 sau 20 lei). Mai jos puteti sa vedeti niste poze cu ei, eu sunt foarte incantata. 🙂 Site-ul producatorului este acesta, inca nu e finalizat si nu are toate produsele expuse. Mi-ar fi placut sa primesc o carte de vizita sau un pliant pentru a putea tine minte de la cine am cumparat produsele.
 • Nu era aglomerat – bine, acest lucru nu e foarte bun pentru participanti, mie insa mi-a placut sa nu ma inghesui, sa ma pot uita linistita la produse.

Ce nu mi-a placut:

 • mi-ar fi placut ca mesele participantilor sa fie aranjate mai frumos iar marca produselor sa fie dispusa la vedere, ca vizitatorii sa stie de la cine cumpara.
 • ar fi fost bine ca toti participantii sa aiba carti de vizita, sa imparta pliante/carti de vizita, pentru ca vizitatorii sa intre si pe site-urile lor si poate sa faca comenzi si de acolo.
 • unele produse erau cam scumpe si nu prea meritau banii aceia.
 • la unele produse se vedea clar ca erau facute de amatori. Nu pareau a fi bine finalizate, imi dadeau impresia ca erau facute de niste copii.

Poze cu noii mei cercei din fire impletite 🙂 :

Si cateva poze de la targ:

10 Comments on Targul handmade Tres Chic

 1. Ca si Adriana, nici eu nu am stiut ca a fost acest targ, dar nici nu m-am interesat de evenimentele de saptamana asta. Chotronette au niste rochii superbe! Eu mi-am promis ca la cununia mea civila (cand se va intampla asta) o sa le rog pe fete sa imi faca o rochie de printesa 😀

  • Simona & Adriana, in general aceste targuri sunt destul de slab promovate. Trebuie chiar sa ai noroc sa vezi un astfel de anunt. Sau sa fii in trecere prin acele locatii.

 2. Eu am aflat de targ de la o participanta: bijouterici. De la ea-mi si achizitionez ce-mi doreste si cand imi doreste sufletul ceva. 🙂
  Nici mie nu mi-a placut promovarea, pozitionarea , nici felul in care erau aranjate masutele si mai ales faptul ca unii chiar nu aveau ce cauta acolo.

 3. Ce draguti sunt cerceii! As vrea si eu sa-mi cumpar o pereche, sper sa gasesc si eu la doar 10 lei. Pe net costa si 20 lei + costul transportului si se ajunge cam scump.
  Am sa caut si eu pe la targuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.