Multe persoane pe care le cunosc au inceput sa prefere sa comande lenjerie intima de pe site-uri din strainatate datorita preturilor mult mai mici. In magazinele din oras intr-adevar nu gasesti foarte multe modele dragute, de calitate si la preturi mici, insa sunt magazine online din Romania de unde chiar se merita sa cumperi, unul din ele fiind Seven Sins. Cu siguranta ati auzit de el, nu stiu insa daca ati apucat sa vizitati site-ul.

Gasiti aici foarte multe modele de lenjerie intima, costume de baie, camasi de noapte, chiar si accesorii (coliere, bratari, inele). Din cate am observat, preturile la lenjeria intima sunt foarte ok, chiar nu mi se pare mult 30 lei pentru un sutien. Bineinteles, cu cat il doriti mai dantelat, mai deosebit, cu atat va fi si mai scump. Puteti cumpara de aici si ceva mai special pentru Ziua Indragostitilor sau pentru aniversarea voastra, aveti de unde alege, sunt foarte multe modele, marimi diverse, diferite culori si multe alte elemente (push-up, cu gel, fara push-up, s.a.).

Stiu ca este dificil sa cumperi lenjerie intima online, insa daca sunteti atenti, daca alegeti marimea potrivita, nu veti avea probleme. Avantajul este ca puteti vizualiza mult mai multe modele intr-un timp mai scurt, puteti alege cu atentie ceea ce va doriti, sunteti mai bine informat despre acel produs. Nu puteti sa-l testati, intr-adevar, insa daca constatati ca nu va vine sau ca nu va sta bine, puteti sa-l returnati. Consultati politica de returnare de pe site si va veti convinge.

La final va prezint cateva modele care mi s-au parut dragute. Pentru mai multe, consultati site-ul.

2 Comments on Seven Sins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.