Initial voiam sa scriu doar acest articol despre aplicatii iPhone dar mi s-a recomandat sa fac o categorie si sa postez cate un mic articol de fiecare data cand gasesc o aplicatie interesanta. O sa ma axez pe aplicatii mai potrivite pentru fete, mai “girlie” ca sa le zic asa.

Un site excelent si foarte util pentru posesorii de iPhone este idevice.ro; presupun ca deja stiti de el, dar nu strica sa-l pomenesc, poate afla si cei care nu si-au luat inca telefon sau intentioneaza sa o faca si vor sa afle mai multe informatii.

Astazi va prezint cateva aplicatii dragute, gratuite, perfecte pentru orice pasionat de ceai.

Tea Leaves

– ofera timpul de infuzie pentru categoriile principale de ceai: alb, galben, verde, oolong, negru, pu-erh, de plante.

– functioneaza ca si cronometru – setati doar ce ceai preparati si veti fi anuntati cand este gata.

– in cele cate zeci de secunde de asteptare, va puteti delecta cu o selectie de poze extraordinare cu ceaiuri, ceainice, cesti, ritual de preparare, s.a.

– o puteti gasi in App Store – este gratuita

My Tea Timer

Fata de aplicatia precedenta, aceasta necesita introducerea timpilor de infuzie. Insa vine cu altceva interesant, si anume informatii despre ceai.

– cronometru pentru ceai – se adauga timpii de infuzie, se alege un sunet de avertizare potrivit.

– prezinta informatii diverse despre ceai: ora de ceai in Anglia, originile ceaiului, ceaiul Darjeeling, ceaiul Oolong, ceaiul Ceylon, ceaiul de iasomie, ceaiul Earl Grey, s.a.

– o puteti gasi in App Store – este gratuita

Wallpapers HD

Poate va intrebati care este legatura cu ceaiul – ei bine, aceasta aplicatie contine si wallpapere cu ceai sau cu citate despre ceai.

– wallpapere cu citate sau informatii despre ceai (de ex: “You can’t get a cup of tea big enough or a book long enough to suit me” )

– wallpapere cu poze cu ceainice sau cu frunze de ceai

– o puteti gasi in App Store – este gratuita; pentru a gasi wallpapere cu ceai, apasati pe More din dreapta sus si apoi Search – si tastati cuvantul cautat.

 

Sunt multe aplicatii cu acel cronometru pentru infuzia ceaiului – daca nu va place Tea Leaves sau My Tea Timer, le puteti incerca si pe ele.

Voi reveni in curand si cu alte prezentari de aplicatii. Astept si propunerile/recomandarile voastre, sunt interesata mai ales de aplicatii utile.

 

Sursa poze http://itunes.apple.com


14 Comments on Aplicatii iPhone pentru pasionatii de ceai

    • Si eu am ramas masca cand am vazut. 🙂 Nu ma asteptam sa gasesc aplicatii pentru orice pasiune de-a mea. Voi reveni cu un articol cu aplicatii pentru pasionatii de lectura. 🙂

    • Sunt cateva, din cate vad. O aplicatie care te indruma catre cel mai apropiat Starbucks, una ce contine foarte multe poze cu cafea facute de fotografi celebri, un quiz despre cafea (daca vrei sa vezi cat de multe cunosti din acest domeniu). Cam asta am gasit la o prima cautare.

    • Marian, nu e seo-spam. 🙂 Sunt o utilizatoare destul de noua de iPhone, descopar aplicatii interesante si vreau sa le impartasesc cu cei care ma citesc, care au si ei aceasta manie a ceaiului. In plus, nu cred ca blogul meu va fi prea bine pozitionat in motoarele de cautare la acesti termeni, sunt suficiente site-uri despre acest subiect, care sunt mai bine vazute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.