După cum bine ştiţi, marţi, 17 mai, a avut loc evenimentul caritabil The Beat of (he)Art, organizat de echipa Synaptico, compusă din masteranzi ai Facultăţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, specializarea Marketing şi Comunicare în Afaceri, în colaborare cu Fundaţia Bethany Iaşi. Scopul evenimentului a fost de a strânge fonduri ce vor fi utilizate pentru dotarea unui cabinet de kinetoterapie destinat copiilor cu dizabilităţi neuromotorii.

Începând cu ora 4 am fost prezentă alături de colegii mei la Casa de Cultură a Studenţilor pentru ultimele pregătiri. Pavel Bartoş a sosit şi el mai devreme, a fost foarte amabil cu toată lumea, a făcut poze cu cine a dorit. De la 5, 5 jumate, au început să sosească şi primii invitaţi şi spectatori. Evenimentul a prezentat trei forme diferite ale artei: artă teatrală, coregrafie şi artă muzicală, sub tema principală “Clasic şi modern”. Primul moment, cel de teatru, a fost susţinut de trupa Ludic, cu spectacolul “Poem irlandez pentru vioară şi suflet”, o adaptare după dramaturgul irlandez John Kendrick. Coregrafia a fost realizată printr-un duel a două stiluri de dans, interpretate de trupa Quasar Dance. Ultimul moment al evenimentului, cel de muzică, a fost susţinut de orchestra Liber Artis în colaborare cu DJ Adzyro şi Basic Form, o asociere unică, ce nu a mai fost întâlnită la Iaşi (nu ştiu sigur dacă s-a mai realizat aşa ceva la nivel naţional). Noi sperăm că Liber Artis şi cei doi DJ vor continua să cânte împreună, măcar ocazional, deoarece la eveniment au făcut senzaţie.

Ne-am bucurat că evenimentul nostru a atras multă lume. Sperăm că le-a plăcut tuturor ce am pregătit pentru ei. În timpul evenimentului am încercat pe cât posibil să povestesc desfăşurarea evenimentelor pe Twitter şi am făcut şi câteva poze/filmuleţe cu telefonul. Nu sunt de calitate extraordinară, însă cred că vă puteţi face o impresie despre momentele din eveniment.

Filmuleţe:

Quasar Dance 1

Quasar Dance 2

Mini Quasar

Liber Artis & Dj Adzyro si Basic Form

Vreau să mulţumesc acelor sponsori ai evenimentului care m-au susţinut şi au acceptat să ne ajute: SpatiuWebDepozitVin.roExpert Moldova. De asemenea aş vrea să le mulţumesc din suflet fetelor de la Belva pentru prezenţă şi susţinere.

Nu în ultimul rând aş vrea să mulţumesc bloggeritelor mele dragi, Alina, IuliaLaviniaMihaela, pentru că au venit la eveniment, mi-au făcut o mare bucurie. Mihaelei îi mulţumesc şi pentru promptitudinea de care a dat dovadă, scriind câteva cuvinte despre eveniment chiar în acea seară.

La eveniment au sosit şi prieteni dragi şi vechi: Alexandra, Petronela & AdrianRalucaEmilian, Raluca C. şi bineînţeles şi membri din familie. Vă mulţumesc tuturor!

P.S. Dintre cei prezenţi la eveniment, dacă ştiţi că aţi făcut poze cu artiştii sau cu prezentatorul, lăsaţi un comentariu şi voi încerca să fac rost de pozele voastre, să vi le trimit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Comments on The Beat of (he)Art – impresii şi mulţumiri

 1. Mi-a facut placere si mi-a placut totul, de la balbele lui Bartos si glumele lui pana la piticii aia draguti de la Mini Quasar. Ei mi-au placut cel mai mult si stiu sigur ca si Laviniei! Au fost foarte dulci.
  Felicitari iar si iar!!! >:D<

  • Multumesc! 🙂 Cu siguranta ma voi mai implica in asemenea proiecte, dar nu atat de mari si nu in viitorul foarte apropiat. Nu a fost deloc usor si daca adaugam si serviciul…aproape imposibil de impacat si una si alta.

 2. Mi-a placut foarte mult, dupa cum am scris si in articol; cred ca de aici si promptitudinea, cand imi place ceva f mult si raman impresionata de ce am vazut/auzit imediat reactionez :).

  Gata, de acum poti sa scrii linistita la disertatie :).

  Weekend placut!

  • Ma bucur ca ti-a placut. 😉
   Da…oarecum. Am tot avut examene, mai am unul si saptamana viitoare. Sper totusi sa reusesc sa termin partea teoretica a disertatiei zilele astea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.