Crăciunul a trecut repede pentru mine. Nu am avut o clipă de relaxare până pe 24 decembrie seara, am umblat prin magazine căutând cadourile perfecte, am făcut curat, am preparat tort de ciocolată și fructe, brioșe, ouă umplute și pui cu legume la cuptor, am împodobit bradul. Nu că nu ne-am și distrat, am decorat împreună brioșele cu creioanele din glazură de zahăr de la Dr Oetker (cu inimioare, inițialele noastre, diferite cuvinte), i-am făcut ședință foto lui Albert lângă brad, am ascultat colinde.

De-abia aproape de miezul nopții am putut sta la masă, am servit un vin bun, am deschis cadouri și le-am pregătit pe cele pentru familie, cu care urma să ne întâlnim pe 25. A fost tare frumos Ajunul în 2 + un cățel.

  

Brăduțul nostru – mie îmi place să-l umplu cu globuri de toate felurile, nu folosesc o anumită teme sau doar unele culori.

Pe 25 am ajuns acasă la mama, aici ne-am întâlnit cu sora și nepoțica mea și cu familia lui Felix, am luat împreună masa, ne-am dăruit cadouri, am făcut iarăși o mulțime de poze, m-am jucat cu cea mică (i-am nimerit cadoul foarte bine, chiar i-a plăcut păpușa de la mine). Ne-am bucurat să fim împreună în ziua de Crăciun.

 

Am și dormit zilele astea, dar mă simt mai obosită ca de obicei…cred că m-a cam dărâmat munca de pe 24 (stres, graba de a termina treaba), și-n plus, atunci când dorm prea mult sau când ațipesc la prânz, mă trezesc morocănoasă și uneori cu dureri de cap.

Ca să închei într-o notă pozitivă, am adorat cadourile primite în acest an. Au fost multe și frumoase și de-abia aștept să le folosesc.

Am primit…

Ceaiuri de la Casa de Ceai – Oriental Nights, Apple & Pear, Japanese Cherry Blossom, Jelly Hearts, de la sora mea, și Dragon de la Gurmans

Cărți: Pe când eram o operă de artă – Eric-Emmanuel Schmitt, The Constant Princess și The Other Queen de Philippa Gregory. Acestea două din urmă mi le-am făcut cadou, le-am cumpărat de pe BookDepository. Mi-am cumpărat și vreo 5 cărți de la editura All, cu reducerea de 50%, dar încă nu au ajuns…sper să ajungă săptămâna aceasta.

Pijamale și șosete de la Oysho cu Minnie Mouse

Bijuterii

O rochiță și o fustiță de la Orsay (am găsit poză doar cu rochița – în realitate este mulată pe corp)

O mulțime de dulciuri. Am făcut și eu cadouri “dulci”, i-am cumpărat iubitului 36 de ouă Kinder, le-am ambalat frumos într-o cutie cu fundiță și astfel i-am făcut o surpriză zic eu, plăcută.

Și cosmetice de la Lavandine – untul de corp mi l-am făcut cadou, îmi place foarte mult parfumul și consistența sa, iar balsamul de buze mi-a fost dăruit de prietena mea cea mai bună. Voi reveni cu un review la el, e absolut minunat – e și strugurel (hidratează buzele) și luciu de buze (oferă strălucire și colorează puțin și buzele).

Acestea au fost drăguțele mele daruri. Cum a fost Crăciunul vostru? Ce-ați primit frumos?

30 Comments on Un Crăciun fericit

  1. Chiar a trecut repede! Maine la munca 🙁 Jesus! Nici nu am reusit sa spun lumii Craciun Fericit, ca a si trecut craciunul! Asa ca iti pot spune de acu’ un An Nou fericit si plin de realizari. Sanatate si lui Felix si un pupic pe botic lui Albert 🙂 (sau invers) =))

    • Multumesc mult Alex! Craciun fericit (desi a cam trecut de acum:P), un An Nou bun, cu sanatate, fericire si iubire! 🙂
      Eh, noi suntem inca norocosi, altii au inceput de azi serviciul…

  2. Ce frumos, ai pus si turturele de la mine in brad, m-ai facut fericita! 🙂 Stii ca eu am o pasiune pentru aceste creatii ale iernii. 😛 😀
    Superbe cadouri, sunt curioasa daca ti-a placut Dragonul rosu, ca eu nu am avut ocazia sa-l testez in magazinul de prezentare. Acolo am baut “Cei sapte samurai”, un ceai verde japonez cu bucati de ananas, mango, papaya, cocos, cu bucatele de ciocolata, vanilie si cacao. Ma rog, abia dupa ce i-am pus zahar din belsug(eu de obicei nu beau nimic cu zahar)a inceput sa capete un oarecare gust(bunicel si rafinat, mi-a ramas gandul la el). :))
    Vad ca ai primit si cartile si pijamalutele mult dorite…bogat Mosu’ anul asta. 😛
    Si in final nu pot sa nu remarc minunatia aia de brad (cred ca de la mama ta de acasa). E natural? L-am vazut aseara pe facebook si am adormit gandindu-ma la el… 🙂

    • Da, am pus si Mos Craciunul, da nu se vede. 🙂 Sunt foarte frumoase ambele, multumesc!
      N-am apucat inca sa beau niciunul din ceaiurile primite…nu prea am baut ceai zilele astea…Insa de-abia astept sa-l testez, poate azi, poate maine.
      Am primit carticele, mi-am mai cumparat si eu, am si cautat la anticariat “Surorile Boleyn” dar nu mai aveau. 🙁 Chiar nu vreau sa dau 45 de lei pe el, mai ales ca a aparut tocmai in 2008, ar trebui sa-i reduca pretul.
      Da, al doilea brad e al mamei mele si bineinteles ca nu e natural…de aia si arata atat de bine. 🙂 E artificial. Si ea l-a decorat cu grija si atentie, sa fie simetric, aranjat frumos. Mie nu-mi iese asa, eu il decorez sa ma distrez, nu sa arate neaparat bine. 🙂

  3. frumoase poze si frumoase cadouri! va invidiez (in sensul bun al cuvantului) pe cei care cititi in limba engleza:) despre bijuterii n-ai spus nimic, ai si-un colier pe-acolo? (detalii, detalii….) si da, 2011 e pe final:(( vine 2012! sa speram ca va fi ceva mai bun pentru toata lumea!

    • Eh, incercam sa citit, asta e…Cartile astea de Philippa Gregory nu au fost traduse la noi si voiam neaparat sa le citesc asa ca le-am comandat in engleza. Si daca imi iau Kindle nu voi avea ce face, decat sa citesc pe engleza, trebuie sa ma obisnuiesc.
      Da, un colier Swarovski tare frumos de la Felix si parintii lui. 🙂
      2011 a fost tare bun cu mine, sper ca si 2012 va fi la fel de bun…

  4. Ma bucur ca ai primit Japanese Cherry Blossom si acum il poti testa 😀 Mie mi-a placut destul de mult chiar daca nu sunt fana a ceaiului verde. Craciun fericit in continuare! 🙂

  5. ce de bunatati ai primit!
    <3
    ceaiurile alea imi fac cu ochiul rau de tot…sunt sigura ca sunt super delicioase!
    astept review-urile la carti si cosmetice 😛
    sa le stapanesti/folosesti cu drag pe toate!

  6. Grozav. Ma bucur ca ai avut un Craciun frumos, alaturi de cei dragi. Si catelul vostru arata cool sub brad, probabil ca se simtea el cam stingher acolo :)))
    Imi place rochita si dulciurile…..sunt mereu bine venite!

    • I-a placut bradul desi nu e foarte indraznet. Nu se apuca sa-l darame sau sa fure globurile. E baiat cuminte. 🙂

  7. Nu cu Mickey Mouse ? o fii si Minnie dar nu stiu eu 😛 … bomboane din acelea in forma de stelute etc. de mare am primit si eu 🙂 Frumoase, cadourile de la Mosu’ 😀

    • E cu Minnie si Mickey. 🙂 Pe bluzita sunt amandoi, pe pantaloni apare mai mult fata lui Minnie (e cea cu fundita rosie pe cap). Iar sosetele sunt tot cu Minnie.

  8. Ma bucur ca ai avut un Craciun atat de frumos Mihaela, sa stapanesti cadourtile cu placere. 🙂 Si eu am avut un Craciun frumos, alaturi de familia mea — sotul, copilul, si nasii copilului, si pisica noastra, ca avem si noi un pet. 🙂 Am primit si eu cadouri frumoase — un pulover, o esarfa, o rama mare pentru poze, un set de pahare de sampanie, dulciuri, vinuri, cosmetice, etc.; iar copilul meu e foarte fericit cu jucariile pe care le-a primit. 😀 Cadoul lui favorit din acest an este Elmo, jucaria lui preferata.

    Carti de Philippa Gregory – nice. 🙂 Am si eu The Constant Princess (tot in enlgeza, ca intreaga mea biblioteca de altfel), dar inca n-am citit-o. Din cate am inteles, actiunea acesteia se petrece inaintea celei din The Other Boleyn Girl.

    Sarbatori fericite in continuare si la multi ani!

    • Frumos si Craciunul tau!
      Da, actiunea din The Constant Princess este exact de inainte de actiunea din The Other Boleyn Girl. Pana acum pare foarte interesanta.
      Sarbatori fericite, la multi ani!

    • Multumesc Roxana! :* La fel iti doresc si eu tie, toate cele bune!
      Eu acum sunt cam prinsa cu treaba (aia de la inceputul lunii, s-a mutat la sf lunii 😛 ), dar cum scap poate ne vedem la un suc. Pup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.