Nu știu dacă acest film este ideal pentru primele zile din an, este destul de trist și aproape sigur vă va aduce lacrimi în ochi. Dar cred că ne face să realizăm și cât de prețioasă e viața și ne amintește că trebuie să ne bucurăm de fiecare moment de iubire, liniște și siguranță. Pentru că nu știm ce ne rezervă ziua de mâine.

Kate Hudson joacă rolul lui Marley, o tânără de succes, căreia îi este teamă să se implice cu adevărat într-o relație. Un motiv ar fi căsnicia eșuată a părinților ei, dar a contat și faptul că tatăl ei a fost mai mult absent. Marley are însă un grup de prieteni care o iubesc mult și care îi înseninează zilele și nopțile. Ei vor fi alături de ea și atunci când află că este bolnavă de cancer și că nu există un tratament sau șanse de vindecare. Însă boala aduce dragostea în viața ei, în persoana doctorului Julian (Gael Garcia Bernal). Cei doi se îndrăgostesc iar Marley trebuie să învețe să nu îi mai fie frică de iubire.

Mă așteptam ca filmul să se termine cu o vindecare miraculoasă, dar nu a fost cazul. Și mă bucur, pentru că în viața reală nu există astfel de șanse, nu te scutește nimeni de boală, suferință sau moarte doar pentru că ai reușit să te îndrăgostești cu adevărat.

Trailer

 

12 Comments on A Little Bit of Heaven (2011)

 1. Neata, Mihaela si La Multi Ani in 2012. 🙂 E inevitabil ca astfel de cazuri(de care auzim tot mai des si in real life) sa nu te impresioneze si sa nu-ti stoarca niste lacrimi, nu stiu cum cineva care a aflat ca are o boala atat de grava poate face abstractie de ea si trai, iubi si bucura de viata ca si cand ar fi sanatos tun. Ramane sa descoperim vizionand filmul…

  • Pai da, si ea ii spunea lui in film cum de poate iubi o persoana care moare? E impresionant…

   La multi ani! 🙂

    • La final, da. Pana atunci a trecut prin stadiile normale, l-a respins pe el, si-a respins familia si prietenii. Dupa care si-a cerut scuze si si-a continuat viata ca si pana atunci, bucurandu-se de fiecare clipa.

 2. A murit sau n-a murit?
  Si in viata reala sunt vindecari -mai mult sau mai putin miraculoase . E drept ca nu prea multe dar atata timp cat unii credem in ele, nu vor disparea 🙂

  • A murit…
   Da, mai exista miracole, in filme tot sunt prezentate. Insa de cele mai multe ori, cu anumite tipuri de cancer, nu exista miracole.

  • La multi ani Victoria!
   Sper sa-ti placa…desi e trist, va anunt de pe acum. Am bocit ieri o gramada la el si nu doar la final, finalul e chiar oarecum happy, linistit..ci mai degraba pe parcurs.

  • E chiar dragut, il recomand. Ma asteptam sa ma plictiseasca, dar nu a fost cazul. Am plans insa prea mult la el. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.