Orange & Mango Oolong este primul ceai oolong aromat pe care l-am încercat. L-am găsit pe rafturile magazinului CTS Corner, alături de alte sortimente noi de oolong (de care vă voi povesti în curând, aici sau pe Tea Mug).

Lista cu ingrediente m-a impresionat: ceai Formosa Oolong semifermentat, bucăți de mango (min 17.7%), coajă de portocală (min 13.6%), ananas, ceai Milk Oolong semifermentat, arome naturale.

Pentru preparare se adaugă o linguriță de ceai pentru 250 ml de apă la 90 grade Celsius și se lasă la infuzat timp de 3-5 minute.

Aș fi vrut să vă spun că am fost nemaipomenit de încântată, dar se pare că prefer ceaiul oolong simplu, fără arome fructate. Parfumul sortimentului este predominant de Milk Oolong, în combinație cu coajă de portocală. La gust se simt foarte bine fructele, care reușesc să acopere gustul de oolong. Este dulceag, nu necesită a fi îndulcit.

Orange & Mango Oolong este disponibil în magazinele CTS Corner din Iași, București, Brașov și Bacău. Prețul nu l-am reținut, însă nu este foarte scump.

 

4 Comments on Ceai oolong Orange & Mango Oolong – CTS Corner

  1. Si mie imi place foarte mult ceaiul oolong; am acasa doar simplu, fara alte arome si e extraordinar.
    Oricum ce ai prezentat tu aici pare destul de interesant, mai ales ca are bucati de mango.

    • Ceaiul oolong este preferatul meu, numai el imi da o stare grozava. Bineinteles, cel de calitate, am baut si ceai oolong la plic care nu e cine stie ce. 😛

  2. Mango, ananas si portocala? Asta e un ceai exotic parca pentru mine creat. 😀
    Ce prezentare delicioasa. 🙂 Nu-mi mai aduc aminte daca pana in prezent am incercat oolong, parca mi-ai trimis tu atunci ceva(am baut demult si intre timp am uitat). 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.