În ultimele luni a trebuit să-mi reînnoiesc stocul de creme de îngrijire a tenului și dacă tot aveam de cumpărat de toate, de la demachiant, la cremă de zi, de noapte, am zis să le cumpăr mai calitative, chiar dacă asta înseamnă mai mulți bani cheltuiți și o perioadă mai mare în care să fac rost de tot ce am nevoie. Nu am vrut să mai apelez la acele creme din supermarket, am zis ca măcar să încerc ceva mai bun, să văd dacă rezultatele sunt diferite.

Deocamdată am cumpărat creme de la Bioderma și Avene, de care sunt foarte mulțumită și care, din punctul meu de vedere, sunt mult deasupra cremelor super promovate, vândute în hypermarket-uri. Astăzi vă voi vorbi puțin despre gelul exfoliant Sebium de la Bioderma.

Căutam un gel exfoliant bun, care chiar să elimine celulele moarte și alte impurități. L-am ales pe cel de la Bioderma, din gama Sebium, destinată persoanelor cu piele grasă sau mixtă, cu imperfecțiuni. Din această gamă am mai încercat concentratul corector pentru pori dilatați, de care sunt în continuare mulțumită.

Gelul se aplică pe pielea umedă, se masează lejer 1-2 minute prin mișcări circulare și se clateste cu apă, evitând zona ochilor. Se utilizează o dată sau de două ori pe săptămână.

Ce spun producătorii:

Sebium Exfoliant este formulat cu agenți recunoscuți pentru eficacitatea și blândețea cu care curăță pielea. Microparticulele din această formulă întăresc efectul keratoreglator al ingredienților activi având o acțiune mecanică asupra punctelor negre și albe. Acestea grăbesc eliminarea impurităților și stimulează reînnoirea celulară. Ceomplexul brevetat Fluidactiv reglează calitatea sebumului prevenind astfel obturarea porilor. Pielea devine mai fină, porii se micșorează iar tenul devine mai luminos. Complexul natural brevetat D.A.F. crește pragul de tolerantă și reduce sensibilitatea pielii. Sebium Exfoliant pregătește pielea în vederea aplicării cremei de îngrijire specifice. Toleranță foarte bună. Non-comedogenic. Hipoalergenic.

Gelul conține microparticule foarte mici și foarte dese. Exfoliază chiar foarte bine tenul, fără să determine înroșirea sa. După clătire, mi-a lăsat o piele extrem de curată, pregătită de hidratare. Sunt foarte mulțumită de ea, și aș folosi-o chiar și în fiecare zi, dar știu că nu e bine. 🙂 E suficient de 2 ori pe săptămână.

Nici nu e foarte scumpă, un recipient de 100 ml costă 32 lei în farmacii, și cred că îmi va ajunge cel puțin jumătate de an. O recomand!

12 Comments on Gel exfoliant Sebium – Bioderma

  1. chiat sunt bucuroasa ca ai scris despre acest produs de la Bioderma. eu n-am folosit nimic de la ei, dar le-am vazut produsele in farmacie si eram tentata. de regula eu folosesc produsele de la Garnier pentru piele sensibila (si chiar mi se potrivesc) dar cred ca-i cazul sa mai fac o schimbare. voi aborda Bioderma cu incredere:)

    • Eu o sa-mi mai cumpar si alte produse de la ei, cum ar fi demachiant, lotiune tonica si altele. Chiar mi se par bune iar pretul nu este chiar exagerat de mare. Sunt mai ieftine ca Vichy sau Avene.

  2. Mi s-a terminat si mie de curand crema exfolianta, foloseam una de care nu eram foarte multumita, de la o firma romaneasca(am cumparat-o pentru ca nu avea parabeni). Recomandarea ta a venit la fix, Mihaela. 🙂

  3. Eu il folosesc de 2 ani deja pe cel de la Nivea, mai exact pe acesta: http://www.farmaciastejara.ro/nivea-naturalbeauty-gel-de-curatare-exfoliant-p-6654.html . Ma inteleg de minune insa parca as vrea sa incerc si altceva iar recomandare ta ma incanta mai ales ca este pentru tenul cu problemute.
    Daca ne dorim ceva fara parabeni ( indicat evident ) ne putem face un gomaj cu miere de albine si faina de porumb. 🙂 Eu imi fac o astfel de masca in fiecare saptamana.

  4. Mie personal cel mai mult mi-a plăcut și priit produsul 3 în 1 de la Garnier Pure (ăla cu argilă și acid salicidic, mergea și ca mască iarna când tenul nu e așa gras, și ca exfoliant zilnic vara).
    De Bioderma nu m-aș apropia… am încercat de la ei deodorantele și m-au dezamăgit total. Știu că una e fața și altceva subbrațul… dar impresia rea tot rămâne.

    • Ah, credeam ca toata lumea e multumita de Bioderma. 😛 La celalalt articol unde am prezentat un produs de-al lor, multe fete au spus ca sunt f multumite de acest brand.

  5. Buna, am incercat si eu acest produs alaturi de prietenul meu. Pentru mine a facut minuni, dar prentru el nu a fost prea bun deoarece are tenul foarte sensibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.