După o pauză destul de mare, am revenit online…atât cu blogul, cât și cu un articol nou. Blogul nu a fost disponibil astăzi, a fost mutat pe un server mai performant. Cât despre lipsa de articole noi…am fost ocupată, preocupată și nici n-am prea avut inspirație sau chef. Nu vă promit că voi fi foarte activă pe blog, cel puțin nu până la începutul lunii august.

Și cu tot acest program super încărcat (de visez și noaptea lucrurile la care lucrez ziua), tare bine a mers un tratament gomant cu kiwi la Silhouette. E minunat acest loc, după 2 ore petrecute acolo sunt binedispusă și mă simt mult mai bine în pielea mea.

Ca de obicei, am fost întâmpinată de angajați politicoși și zâmbitori. Mi s-a oferit apă/ceai, după care am fost condusă la vestiare, am primit prosop, halat, papuci și lenjerie de unică folosință + o cheiță de la un dulap unde să-mi las lucrurile. Am trecut și pe la medic, unde mi s-a făcut un diagnostic corporal. Mai făcusem unul în martie, acum am fost iarăși informată despre greutate, masă musculară, grăsime corporală, rata metabolică (actualizate bineînțeles), și s-a făcut și o comparație cu situația din martie. Se pare că am slăbit un kilogram, deși după programul haotic din ultimele săptămâni chiar credeam că m-am îngrășat bine. Am primit și o foaie cu informații despre principiile în regimul alimentar, cu alimente permise și interzise, și câteva reguli.

A urmat gomajul cu kiwi, realizat în aceeași cameră de care vă povesteam aici. Muzica relaxantă și mica sursă de lumină creează o atmosferă plăcută, perfectă pentru a te elibera de griji și a te bucura de un tratament de înfrumusețare realizat ca la carte. Scrub-ul cu kiwi și zahăr mirosea superb, și nu numai că exfolia pielea și îndepărta celulele moarte, dar o și hidrata (lucru observat după duș). Are o textură plăcută și conține 100% ingredienți activi naturali: patru tipuri diferite de particule exfoliante: zahăr alb și brun, sare și semințe de kiwi. Datorită diferitelor mărimi ale  acestor particule, produsul oferă o completă și eficientă  acțiune de exfoliere și elimină eficient celulele moarte, impuritățile de la nivelul cutanat activând regenerarea celulară. Hrănește și catifelează pielea datorită untului de Shea, de cocos și de palmier.

Scrub-ul a fost aplicat prin masaj – chiar aveam nevoie de unul. Am apreciat mai ales masajul la tălpi și spate. Tratamentul gomant a durat aproximativ o oră, după care m-am dus la duș, am spălat scrub-ul de pe piele și mi s-a aplicat o cremă pentru fermitate de la Guinot. La final pielea mea arată mult mai bine, era hidratată, catifelată, plăcută la atingere. Iar eu, după cum spuneam și mai sus, eram binedispusă și încântată de tratament.

Am numai cuvinte de laudă la adresa angajaților Silhouette. Toți s-au purtat frumos cu mine, sunt zâmbitori, politicoși, prietenoși. Mi-au oferit sfaturi, mi-au răspuns la toate întrebările. Datorită lor, timpul petrecut la Silhouette este cu adevărat plăcut.

Îmi doresc pe viitor să încerc tratamentul relaxant cu bambus, cu lemn exotic sau cu sfere prețioase (detalii aici), cu roci vulcanice sau cu pietre naturale (calcite, lavă, rose quartz). Sună tare bine, nu? 🙂

4 Comments on Gomaj cu kiwi la Silhouette

  1. Bine ai revenit, ti-am simtit lipsa !
    Suna foarte bine dar vrem si preturi…..la masline alune si zambete.
    Ia sa-l pun pe al meu sa-mi faca un gomaj cu kiwi….daca nu am Silhouette acasa…

    • Cu preturile e mai complicat, in fiecare zi este o alta oferta si depinde cate sedinte cumperi sau ce abonamente. Oricum, nu e ieftin iar preturile sunt in euro. Dar merita.

  2. Mihaela, numai bine, se pare ca vom reveni amandoua cam in acelasi timp. 😀
    Minunat tot ce descrii tu mai sus, un pic de rasfat e binevenit. Tratament relaxant cu bambus? Suna perfect, chiar de unul de genu’ as avea si eu nevoie, sunt extrem de stresata. 😛
    O ora? Dar a durat ceva masajul asta…

    • Ei da, tratamentele dureaza…mie imi plac masajele lungi. As face si de vreo 2 ore daca s-ar putea. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.