Săptămâna ce a trecut a fost plină de aniversări. Am sărbătorit-o pe sora și pe nepoțica mea, pe bunicul meu și pe câțiva prieteni. În fiecare zi altă petrecere, alt restaurant, alt tip de tort – frumos, nu? 🙂

Am cumpărat tot felul de cadouri, în funcție de ce știam că se dorește: cosmetice, eșarfe, bijuterii, jucării. Însă acum, după ce a trecut, mi-am dat seama că mi-ar plăcea foarte mult să-i fac cadou nepoțelei mele o cutie de bijuterii muzicală. Cu siguranță știți la ce mă refer, acele cutii cu o balerină în centru, care se învârte, în timp ce asculți o melodie frumoasă.

 

I-aș oferi acest cadou cu câteva ore înainte de petrecere, pentru ca să am parte de toată atenția ei. Aș ruga-o să deschidă cutia, moment în care ea să descopere încântată că nu e vorba doar de o simplă cutie de bijuterii. Când va deschide caseta, o balerină micuță se va ivi și se va roti pe muzică din Fur Elise – Beethoven. Aș adăuga în cutie și câteva brățări colorate, perfecte pentru o domnișoară atât de cochetă ca ea. Sub sertarul principal, multicompartimentat, se află un compartiment mai mare unde va putea să-și păstreze tot felul de amintiri din copilărie: bilețele, daruri mici, fotografii. Nu-mi pot imagina un cadou mai frumos pentru o tânără domnișoară.

Dacă v-ați gândit și voi la daruri pe care le-ați oferi celor dragi, concepeți un scenariu asemănător celui de mai sus și puteți câștiga un bar glob pământesc participând la concurs pe blogul iLUX.

Concursul este deschis tuturor. Condițiile participării sunt: participantul intră pe site-ul ilux.ro și alege un produs pentru care concepe un scenariu creativ, original, despre cum să-l surprindă pe destinatar cu darul respectiv și lasă pe blog comentariul cu ideea lui, în cadrul articolului dedicat concursului. Cel mai original participant câștigă un bar glob pământesc de birou. Câștigătorul va fi anunțat inițial pe pagina iLUX de Facebook și apoi pe blog.

Concursul este organizat cu ocazia relansării iLux, magazin online cu cadouri de lux. Aici cadourile pot fi alese cu ușurință fiind și împărțite în diferite categorii: după destinatar, cadouri bărbați, respectiv cadouri femei, după eveniment, preț sau tip. Relansarea aduce mai multe noutăți printre care și navigarea mai facilă pe site, depistarea rapidă a cadoului potrivit, Free Exchange – schimbarea gratuită a cadourilor, scăderea valorii comenzii minime de la 200 la 100 de lei pentru a beneficia de livrare gratuită.

Relansarea este corelată cu o ofertă specială lansată sub titlul: “€œO toamnă de senzație. Cu un strop de inspirație faci cadouri de senzatie”. Cu ocazia relansării se oferă o umbrelă marca iLUX la toate comenzile care depășesc 200 de lei. Promoția este valabilă în perioada 22 octombrie a€“ 16 noiembrie.

Vă aștept să participați într-un număr cât mai mare la concursul iLux, nu uitați să fiți originali și creativi în elaborarea scenariului. Premiul merită toată atenția voastră. Succes!

4 Comments on Surprize și cadouri

    • Nu, inscrierea se face prin comentariu pe blogul ilux. Eu doar am dat un exemplu de astfel de comentariu. 🙂 O zi minunata si tie!

  1. Well, noi nu consumam bauturi alcoolice.Nici sucuri acidulate.
    Boring life o sa zica unii, treaba lor
    Nu ma inscriu la concurs dar ii sustin pe participanti 🙂 Arata bine globul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.