Sper că nu v-ați săturat de articolele mele cu cadouri, însă vreau neapărat să mulțumesc și pe această cale celor care s-au gândit la mine.

În această dimineață am primit un cadou foarte frumos de la iLux. Am rămas impresionată când am văzut globul cu numele meu, mesajul și nu în ultimul rând, cutia cu bomboane de la Bucuria.

Globul însă mi s-a părut cel mai special. Nu numai pentru că-mi poartă numele, ci pentru că este din sticlă, este verde și este pictat atât de frumos. O idee foarte bună pe care poate am să o fur și eu anul viitor. 🙂 Acest glob îmi amintește de decorațiunile din copilărie, atât de prețioase și de care trebuia să ai atât de multă grijă pentru că se puteau sparge în orice moment. Acum suntem acaparați de globuri de plastic, mai practice, dar nu la fel de frumoase.

Mulțumesc iLux pentru acest gest frumos! Mi-ați înseninat dimineața de sâmbătă! 🙂

cadou ilux glob personalizat
glob personalizat

24 Comments on Un cadou personalizat

 1. Mihaela, trebuie să-ţi foarte mulţumesc că ai scris articolul ăsta. Eu nu desfăcusem burta lui Moş Crăciun, am lăsat-o aşa sub pom, dar în seara asta am descoperit că am şi eu un glob acolo. Merci!

 2. Chiar ca o surpriza frumoasa, imi place cum e decorat globuletul. Zici de globuri practice din plastic? Eu le prefer pe cele din copilaria nostra, desi pareau(si erau) atat de fragile. Aveau un farmec aparte. 🙂

  • Cand am citit comentariul tau mi-am adus aminte ca in fiecare an spargeam cate 2-3 globuri. Si ca in copilarie am avut cei mai frumosi brazi. Imbracati in zeci de culori. Uneori, mi se pare ca bradul actual de Craciun e usor monoton si lipsit de personalitate.

   • Eu in continuare imbrac bradul in zeci de culori. 🙂 Chiar daca la final nu arata prea bine sau modern, eu ma bucur sa atarn toate culorile acolo.

 3. Mă bucur enorm că îți plac globulețele din sticlă. Eu mi-am căutat câteva simple și mi le-am pictat singură… și sunt veselă de fiecare dată când le văd în brăduț.

 4. ce fain e globul! chiar, bine zici, globuri de sticla nu am mai vazut ce ceva muuuuult timp. Stiu ca noi foloseam cele sparte sa decoram cele inca intregi. Era distractiv

 5. Foarte frumos din partea lor.
  Am auzit ca mi-a trimis Mosul si mie ceva – in tara…Oricum ma asteapta multe lucruri dragute in februarie, sunt nerabdatoare sa le vad 🙂
  Craciun Fericit Mihaela!

 6. Cred ca ne-am saturat cu totii de uniforme, obiecte in serie, impersonale, care pot fi ale oricui… Orice obiect de decor, vestimentar sau bijuterie personalizata iti produce “ACEA” bucurie greu de descris in cuvinte, stiind ca este a ta si numai a TA 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.