Este dificil după vacanţă să te reobişnuieşti cu munca, cu trezitul de dimineaţă, cu grijile şi stresul de zi cu zi. De aceea m-am bucurat mult când mi s-au făcut surprize frumoase şi am primit acasă cadouri care mi-au adus zâmbetul pe buze.

De la The Practice şi Redd’s am primit o frumoasă cutie cu 2 sticle de bere Redd’s, Cranberry Crush şi Lemon Fresh, şi un pahar potrivit pentru a mă bucura pe deplin de ele. Acest cadou răcoritor a avut rolul de a anunţa noul ambalaj al Redd’s şi noile sticle, mai transparente.

DSC07564 DSC07565

Nu obişnuiesc să beau bere, însă berea de la Redd’s îmi place, e aromată, dulce, conţinând şi suc de merişoare sau de lămâie, după caz.

photo (5)

A doua zi am avut parte de o altă surpriză plăcută. Mă aştepta acasă un colet plin cu ceaiuri delicioase, de la Compania Ceaiului si Tashi: ceaiuri negre, ceaiuri de fructe, ceaiuri oolong, ceaiuri verzi, ceaiuri albe. De-abia aştept să le degust! Poate acest cadou o să mă împingă să revin pe Tea Mug şi să mai scriu şi acolo puţin.

DSC07571 DSC07572

Mulţumesc mult pentru cadouri! Mi-aţi făcut o mare bucurie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments on Surprize la sfârşit de săptămână

  1. Sa inteleg ca intoarcerea la serviciu ti-a fost indulcita de o frumoasa surpriza? Sa te bucuri de cadouri, Mihaela 🙂 , sunt sigura ca berea e delicioasa(eu nu beau bere tocmai pentru ca e amara, dar daca zici ca asta e diferita, cred ca mi-ar placea). 😀

  2. Oa, mi-ai facut pofta de bere 😛 Eu, care nu beau decat de doua ori pe an. Apai mereu cand ma duc sa imi cumpar, ma pierd printre atatea sortimente si niciodata nu aleg de trebuie, astfel incat berea cumparata ajunge sa fie consumata de ceilalti membrii ai familiei.
    Ce ceaiuri frumoase! Sa incerci oriental beauty, ca am auzit ca-i tare bland si frumos. Ce fain suna “Capsunica vesela”. 😛 Sa te bucuri de ele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.