Îmi plac foarte mult halatele. În special cele mari, pufoase, călduroase. Momentan am două halate de baie, dar vreau să-mi mai cumpăr.

Mi-aş dori nişte halate de casă, pe care să le port când îmi este un pic mai frig, pe deasupra pijamalei atunci când mă trezesc sau când vreau să mă acopăr.

Dar n-aş zice nu încă unui halat de baie…mai ales după ce am văzut modelele de mai jos la Oysho. Gluga este în formă de iepure sau de urs panda – tare simpatic mi s-a părut. Halatul în sine este unul obişnuit, pufos dar realizat din poliester. Aş fi preferat să fie din bumbac, cred că ar absorbi mai bine apa. Oricum, este tare simpatic şi l-aş cumpăra chiar şi numai pentru gluga aia. Preţul este mărişor, 169 lei, aşa încât cred că o să fie cumpărat la vreo sărbătoare, când pot să cheltui banii şi pe mofturi de acest gen.

0805714803_1_1_1 0805714803_2_1_1 0805719712_1_1_1 0805719712_2_1_1

V-am mai povestit că îmi plac foarte mult hainele de la Oysho. Mi-ar plăcea ca toate hainele de casă şi pijamalele să fie de la ei. Mai nou la Oysho se vând şi haine de exterior, gen pulovere, rochii, toate casual, cât şi echipament sportiv. Toate sunt frumoase, confortabile şi calitative…dar sunt şi foarte scumpe. O pijama formată din pantaloni şi bluza poate ajunge şi la 200 de lei. Dar şi cât de bine mă simt când le port…

10 Comments on Cât e halatul?

  1. Cat de frumoase sunt! Mi-ar placea si mie un halat mai grosut, avand in vedere diminetile racoroase din Antwerpen.. Le-ar face tare placute, sunt sigura. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.