Datorită marketingului afiliat am acasă un televizor LED cu diagonala de 80 cm, o imprimantă, nişte carduri de memorie şi hard-uri, toate primite gratuit. Şi fără să am un blog tehnic şi fără să recomand ceva ce nu mi-a plăcut. Prin urmare sunt convinsă de rezultatele acestui sistem şi de aceea vreau să vă recomand Hapsha.

Hapsha este o soluţie de marketing afiliat prin social media. Diferenţa dintre Hapsha şi alte sisteme de afiliere este că se bazează pe un program de share între prieteni, care are la baza recomandări sincere şi personale. Prin Happy Share nu faci publicitate, ci recomanzi prietenilor pe Facebook produse care îţi plac sau care merită date mai departe. Dacă recomandarea a fost utilă cuiva, primeşti 4% comision din vânzările înregistrate. Hapsha este foarte uşor de folosit şi nu implică detalii tehnice cum ar fi aspectele care ţin de tracking-ul recomandărilor sau plata recomandărilor care au avut succes.

Programul este accesibil oricărei persoane care deţine un cont de Facebook. După ce dai clic pe butonul Happy Share de pe site-urile partenere (ro.hapsha.com/partners) te poți conecta direct cu contul tău de Facebook pe ro.hapsha.com pentru detalii despre cei care au făcut clic și comisioanele acumulate. Un Happy Share nu implică un efort mai mare decât un share obişnuit. Câştigurile se cumulează şi sunt disponibile într-un cont personal, accesibil pe ro.hapsha.com.

Pentru un astfel de sistem sunt foarte importante site-urile partenere. Cu cât sunt mai multe, mai diverse şi bineînţeles, de calitate, cu atât ai şi tu ocazia de a recomanda prietenilor produse faine şi de a şi câstiga de pe urma acestui lucru. Momentan Hapsha colaborează cu magazine online ce furnizează genţi şi încălţăminte, autocolante de perete, obiecte de design interior, cafea, produse naturiste, haine pentru copii, haine pentru adulţi, cosmetice bio. Lista de colaboratori este deschisă, se pot face şi propuneri dacă îţi place un site şi consideri că produsele sale merită recomandate.

De exemplu mie mi-ar fi uşor să recomand produsele de pe dasha.ro, pentru că am cumpărat produse de aici şi am fost mulţumită. Pentru a recomanda pe Facebook un produs de pe dasha.ro nu trebuie decât să apăs butonul de Happy Share, din dreapta ecranului.

dasha

În plus, până pe 31 octombrie 2013 recomandările făcute cu butonul Happy Share îţi pot aduce un premiu foarte tentant: un Ipad Mini pentru ţine şi încă unul pentru un prieten.

Dacă n-am reuşit să vă explic prea bine despre cum funcţionează Hapsha, urmăriţi şi video-ul de mai jos:

Dacă vi se pare şi vouă interesant vă urez spor la Happy Share-uit. 🙂

4 Comments on Despre Happy Share

  1. Eu nu prea am fost multumita de sitemele de marketing afiliat. Fiindca deseori imi respingeau comisionul si nici nu poti sa stii exact daca omul chiar a cumparat sau nu….
    Ce are avantaj real acest sistem e ca functioneaza mult mai usor decat restul!

    • Eu n-am patit sa mi se respinga comisionul. Bine, se mai razgandea lumea si nu ridica vreun produs…dar cred ca au fost corecti. Ma refer la emag aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.