Până la Crăciun şi manichiura de acum tradiţională cu fulgi de zăpadă, Moş Crăciun şi globuri, am încercat gelul termo, care îşi schimbă culoarea în funcţie de temperatură.

Fetele de la Bellessere aveau la dispoziţie mai multe tipuri de geluri termo: mov-roz, albastru-alb perlat, argintiu-negru, transparent-negru. Am ales varianta cea mai veselă, şi anume mov-roz. Culoarea unghiilor este mov la frig şi roz la cald. Vă daţi seama că m-am jucat un pic cu ele, mă tot uitam cum sunt ba mov, ba mov spre roz, ba roz cu pete mov, ba roz. 🙂 Tare mult îmi plac.

Bineînţeles că am vrut şi un model desenat şi m-am ales cu crăciuniţe pe alb pe inelare. Plus un pic de sclipici la baza unghiei.

DSC07782 DSC07826DSC07783 DSC07789DSC07790 DSC07791DSC07792 DSC07793DSC07794 DSC07796DSC07828 DSC07829

10 Comments on NOTD: Cameleon

  1. am auzit eu de gelu asta dar nu am incercat niciodata insa acum chiar mai facut curioasa sal caut daca imi dai si un link de unde lau cumparat fetele de la salon ,raman vesnic recunoscatoare ..

    • Nicoleta, nu stiu de unde isi cumpara fetele ojele. De fapt auzisem ca din strainatate. Si sunt produse profesionale, probabil sunt greu de gasit si cumparat daca nu iei en-gros, ca firma.

  2. Ce inovatie interesanta, nu stiam de gelul asta miraculos. Mie imi place movul ala de mor. 🙂 😀 Ai ales perfect, Mihaela. 🙂 Craciunita e de efect, da tare bine pe manichiura!

  3. Cum ai reușit să obții mai multe nuanțe la o singură mână :D? E foarte frumos, mai că m-ar tenta și pe mine.
    Ți-am dat o leapșă pentru că știu că își place să citești, dar în același timp știu că nu prea ai timp, așa că nu-i bai dacă nu vrei/poți să răspunzi la ea 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.