De-a lungul timpului am observat că blogul meu este locul ideal unde pot posta întrebări/cereri/oferte, aşa încât vă cer şi acum ajutorul.

Caut un meditator de limba germană, pentru lecţii particulare în Iaşi. Aş dori să fie cineva cu un pic de experienţă, să fie capabil să predea germană de la nivel de începător şi până la germana pentru afaceri. Dacă cunoaşteţi pe cineva interesat, care are timp să-mi dedice 2 ore pe săptămână, vă rog să-mi lăsaţi un comentariu cu datele sale de contact. Dacă nu este prea mult, v-aş ruga să-mi spuneţi şi de ce l-aţi recomanda, câteva informaţii legate de vârstă, experienţă, dacă ştiţi preţul pe care-l cere, dacă se poate deplasa la domiciliu, ş.a.

Mulţumesc! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments on Caut meditator de limba germană

  1. Din pacate nu iti pot recomanda pe cineva, dar de ce nu incerci sa interactiuni cu un grup de pe facebook, ma gandesc ca o studenta care are inclinatie catre limbi straine iti poate fi de ajutor, spun asta pentru ca sunte fete care stiu mai multe limbi iar aceste fete de fel sunt studente la litere sau facultatea de engleza.

    • E o idee buna, am sa incerc si asa. Desi mi-as dori ca meditator o persoana cu mai multa experienta, nu un student.

  2. Iti recomand cu toata caldura o tipa care stie foarte bine germana, stie sa predea si pt incepatori si pt avansati si are un job unde vorbeste germana. E foarte calma si pasionata. Daca vrei iti las nr de telefon.

    • Sigur Claudia, multumesc! Daca nu vrei sa lasi aici, completeaza formularul de la Contact si primesc pe mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.