Vizitez kurtmann.ro de câteva luni bune dar până acum n-am făcut niciodată comandă pentru că hainele care-mi plăceau ori se dădeau repede, ori nu se găseau pe mărimea mea. Dar azi am observat cu uimire că au pus la vânzare haine din ultima colecţie Stradivarius, haine pe care eu le-am admirat de curând în magazine, dar pe care nu le-am cumpărat pentru că erau cam scumpe şi nu-mi erau chiar necesare. Şi n-am mai stat pe gânduri, am făcut repede comandă. Am primit mail de confirmare comandă, dar tot stau ca pe ghimpi şi sper să primesc ambele rochiţe comandate.

Să vă arăt ce mi-am comandat:

5203190001fbig 5203190001sbig

70 lei pe Kurtmann, disponibil doar pe S (nu mai este pe stoc). Vai, mi-o doresc atât de mult, mi se pare superbă! Sper din suflet să o primesc.

Pe site-ul Stradivarius nu am mai văzut-o, în schimb este una asemănătoare, fără model floral, la 150 lei.

5208211001fbig 5208211001sbig

70 lei pe Kurtmann, disponibila pe S, M si L (încă o găsiţi aici). Rochiţa asta am admirat-o în magazinul Stradivarius, încă se găseşte şi pe site la ei, la 120 de lei.

Şi acum să vă prezint alte câteva haine de pe Kurtmann, care încă apar pe site-ul Stradivarius (adică sunt din ultima colecţie):

5209212001fbig 5209212001sbig

70 lei pe Kurtmann, disponibila pe S si M (încă o găsiţi aici). V-am zis în ianuarie de rochiţa asta, mi-o doream pe albastru. Acum n-am comandat-o, e prea asemănătoare cu rochia prezentată mai sus.

5219178001fbig 5219178001sbig

65 lei pe Kurtmann, disponibil pe S, M si L (încă o găsiţi aici). Pe site-ul Stradivarius apare la 150 de lei.

Mai sunt încă multe, dar dacă mai întârzii mult, punându-le aici, nu o să mai fie pe stoc. Aşa că intraţi pe site şi căutaţi produsele Stradivarius preferate, poate aveţi noroc şi le luaţi la jumătate de preţ.

5 Comments on Haine din ultima colecţie Stradivarius, la preţ redus

    • :)) Da, pe Kurtmann trebuie sa fii foarte rapid. Ar trebui sa primesc azi comanda, de-abia astept. 😛

  1. Sper sa-ti ajunga articolele comandate si sa le porti cu drag, Mihaela. 🙂 Eu prefer sa le probez inainte ca nu imi sta bine chiar cu orice. Sunt lucruri care mi se par super frumoase si imi plac mult atunci cand le vad, dar pe mine vin aiurea, nu ma avantajeaza sau nu sunt in acord cu personalitatea mea. 😀

    • Multumesc Nice! Se pare ca vin ambele rochite…le astept cu nerabdare.

      Nici eu nu cumpar chiar orice online. Pantaloni nu cumpar…ca stiu ca nu-mi stau bine chiar orice model. La fel si pantofi…incerc sa evit, de cate ori am cumparat n-am fost multumita. Bluze si rochii cumpar, de obicei sunt multumita, imi vin bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.