Este foarte greu să găseşti o rochie pentru ocazii deosebite. Asta e foarte clar. În magazinele din oraş 90% din rochii sunt ţipătoare, vulgare, demodate, din materiale de proastă calitate. Deşi sunt fan al cumpărării de haine online, pentru o ocazie deosebită prefer să probez rochia înainte pentru că se poate întâmpla ca hainele cumpărate fără probă să nu vină chiar perfect pe tine, în plus nu poţi vedea materialul sau culoarea, care pot fi diferite de ce este menţionat pe site. Mi s-a întâmplat să cumpăr o rochie roz pastelat şi să-mi ajungă o rochie roz neon.

În acest an pentru achiziţia unei rochii de ocazie m-am lăsat îndrumată de sora mea. Ea a căutat şi a găsit în Iaşi un magazin de rochii de mireasă, situat în rond Tg Cucu din Iaşi. Un magazin mititel, cu rochii de mireasă, rochii de ocazie şi accesorii. Am mers întâi cu ea şi cu mama mea, care, ajutate de doamna din magazin, şi-au comandat 2 rochii frumoase. A urmat apoi rândul meu, numai că eu sunt mai pretenţioasă, am ţinut să probez mai multe tipuri de rochii, m-am gândit foarte bine şi de-abia apoi am ales. Rochiţa pe care am cumpărat-o, de fapt am primit-o cadou, este cea din imaginile de mai jos (aproximativ, sunt mici diferenţe):

10185_668383846545252_1579710753_n 1528621_668383883211915_1950813138_n

Rochia este foarte preţioasă, cred că este cea mai deosebită rochie pe care am avut-o vreodată. Este realizată din dantelă de Chantilly şi mătase naturală. Din acest motiv şi preţul este destul de piperat, 1100 lei. Nu am încă pozele de la fotograf, dar când le voi avea voi pune câteva şi pe blog ca să vă faceţi o părere cam cum este rochia în realitate.

Fiind atât de preţioasă am mari emoţii cu ea. O ţin în dulap în husa primită de la magazin, chiar mi-e teamă să nu cumva să o agăţ de ceva sau să nu ajungă vreo molie în interiorul husei. Asta e problema cu hainele scumpe, din materiale deosebite, stai cu teamă pentru ele.

Dar hai să vă mai povestesc despre cum au descurs lucrurile la magazin. Sunt mai multe rochii în magazin, diferite mărimi (fiecare rochie este disponibilă într-o singură mărime în magazin, din câte am observat), o probezi, te hotărăşti, după care rochia va fi modificată sau comanzi mărimea ta. Modificările intră în preţul rochiei.

Eu am nimerit mărimea bună în magazin, dar am dorit să fie un pic strâmtată la talie şi la umeri. După o săptămână rochia mea era gata. Banii au fost plătiţi în avans, dar se poate plăti şi o parte din bani înainte şi restul la ridicarea rochiei.

Dacă vreţi să vedeţi poze cu rochiile vândute în magazin, intraţi pe pagina lor de Facebook.

Să nu vă sperie preţul rochiei, aceasta era una din rochiile scumpe din cauza materialelor din care este realizată. Sunt şi rochii mai ieftine. Sunt deschise magazine White Lady în Bucureşti, Iaşi, Piatra Neamţ, Alba Iulia, Arad, Baia-Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Focşani, Oradea, Sibiu, Satu Mare.

6 Comments on Unde mi-am găsit o rochie de ocazie frumoasă

 1. Eu nu prea sunt fan rochite, nu port niciodata, insa cand vad una frumoasa nu ma pot abtine sa n-o admir. Iar cea aleasa de tine e deosebita, imi place foarte mult, chiar si culoarea e pe gustul meu. S-o porti sanatoasa, Mihaela. 🙂

  • Multumesc Nice! Acum sa am si ocazii la care sa o port, ca nu prea merge de purtat oricand si oriunde. :))

 2. White Lady a fost sotia mea la momentul respectiv. Al casatoriei, bineinteles. A trebuit sa ma strang un pic de curea si sa-mi pipai buzunarele cu atentie dar dupa ce-am vazut ce a iesit pe usa masinii in fata bisericii mi-am zis cu o liniste in suflet ca a meritat banii. Pe deplin.

 3. Buna,
  Este absolut superba rochita !! <3
  Ador rochiile si fustele de orice fel,iar cand am ocazia sa port o rochie de seara,
  vorba aia " go big,or go home" !!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.