Ar fi trebuit să fie 10, dar într-o lună pur şi simplu n-am avut timp şi chef să mai postez poza cu manichiura pe Instagram.

Din iarnă se pare că n-am mai avut dorinţa să pun pe blog poze şi descrieri cu modelele realizate. Nu pentru că nu mi-ar fi plăcut, ci m-am gândit că ce rost are un asemenea articol. Însă au şi aceste articole utilitatea lor, pot să servească drept inspiraţie pentru cineva care caută noi modele pentru unghii, fie ele cu gel sau naturale.

Acum, când se pare că mi s-a deşteptat cheful de a scrie pe blog, am reunit în acest articol modelele pe care mi le-au făcut drăguţele fete de la Bellessere în ultimele luni.

Iulie – degrade bleu cu albastru şi model pe inelar

unghii-cu-gel-albastre

Mi-am dorit ceva mai tare luna aceasta, aşa că am ales albastru. Acum mă uit la unghiile mele şi mă gândesc la mare, la valuri, la vacanţă. De-abia aştept!

Iunie – n-am facut poze, am avut unghii roşii ca focul

Mai – tot un degrade, de la un bleu foarte deschis la un turcoaz delicat, cu flori galbene ca model pe inelar

unghii-cu-gel-verzui

Aprilie – gel transparent, sclipici la bază, flori albastre pe toată unghia ca model pe inelar

unghii-cu-gel-transparente

Tehniciana mea mi-a spus că am mai avut acest model, dar nu îmi aminteam, aşa că l-am refăcut. De-abia acasa am văzut pe blog că într-adevăr, mai avusesem acelaşi model cu un an înainte. Nici o problemă, modelul nu a fost identic, florile au ieşit mai diferit acum.

Aprilie – unghii mov cu excepţia inelarului unde am purtat gel alb cu model cu flori roz şi roşii

unghii-cu-gel-mov

La începutul lui aprilie mi-am făcut ceva mai diferit, am ales să am o culoare diferită pe inelar. Şi cum tot am văzut unghii albe, mi-am făcut şi eu şi-mi place. Am adăugat şi nişte flori colorate.

Martie – degrade roz, model cu floare alba pe inelar

unghii-cu-gel-roz

Îmi place mult cum a ieşit manichiura din martie, ador rozul, ador florile. Mi se pare o manichiură finuţă, delicată, cuminte.

Februarie – unghii roşii cu model cu buburuză pe inelar

unghii-cu-gel-rosii

Modelul a fost realizat la sfârşitul lui februarie, mă pregăteam pentru venirea primăverii. Tare simpatică mai era buburuza aia.

Ianuarie – roz pal cu model cuflori roşii pe toate unghiile

unghii-cu-gel-flori-rosii

Pentru sfârşitul lui ianuarie am vrut flori pe toate unghiile, ca să-mi amintească de primăvara care încă era departe.

Ianuarie – termogel bleu-albastru, model cu flori albe pe degetul mare si inelar

unghii-cu-gel-termogel

Am experimentat iarăşi termogelul, gelul care îşi schimbă culoarea în funcţie de temperatură. Am ales un gel care este bleu la cald şi albastru intens la rece. Plus model cu flori albe pe inelar şi degetul mare.

Decembrie – french cu sclipici roşu şi model flori şi crenguţe pe arătător, degetul mijlociu şi inelarunghii-cu-gel-model-craciun

O manichiură potrivită pentru sărbătorile de iarnă, veselă, cu roşu, verde şi sclipici.

Cam astea sunt. Pentru mai multe modele vedeţi pagina de Facebook a salonului Bellessere sau albumul cu modele de unghii de primăvară-vară, link aici.

3 Comments on 7 luni, 9 modele de unghii cu gel

  1. Mai si iulie sunt preferatele mele, chiar ca iti fac chef de valuri, mare, balaceala. Se pare ca te pregatesti de vacanta, Mihaela. 🙂
    Dar toate sunt super nice, ianuarie si aprilie sunt realmente delicioase. 😀

    • Da, ma pregatesc de vacanta, dar pana plec mai merg o data la manichiura…sa vad atunci ce-mi aleg. 🙂

  2. Sunt toate frumoase. Am avut si eu manichiura cu gel, e cu gel, nu, si mi-am cam distrus unghiile. Poate oi fi eu mai sensibiloasa, dar imi plac tare mult unghiile cu gel, mai ales picturile. Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.