Am ajuns să cred că o aranjare drăguţă a părului şi nişte sprâncene bine definite sunt suficiente pentru ca să fii pregătită pentru orice fel de ocazie, fie că e o zi obişnuită la lucru sau o petrecere. Purtând şi ochelari, de cele mai multe ori faptul că port rimel sau eyeliner sau că m-am fardat nici nu se observă aşa bine, în schimb sprâncenele…se văd şi contează.

Din fericire am sprâncene ok. Nu grozave, dar măcar am avut norocul de a nu le nenoroci în adolescenţă. Nu sunt chiar groase şi am observat că au început să crească mult, mult mai greu, dar sunt mulţumită că sunt cum sunt.

Prima dată când am observat ce impact pot avea nişte sprâncene frumoase a fost când am început să le vopsesc. Nici nu ştiam că se vopsesc sprâncenele, mi s-a propus la salonul pe care-l frecventez şi am acceptat. Mi-a plăcut mult rezultatul şi mai ales faptul că păream mereu machiată şi aranjată. Efectul nu ţine chiar foarte mult, o săptămână mai intens şi apoi culoarea se mai estompează, dar preţul foarte mic (10-15 lei) nu te opreşte să te duci să le vopseşti mai des.

Dar mai există o variantă care mi se pare chiar mai bună. Un kit pentru sprâncene. Eu am căutat şi am găsit kit-ul de la Essence, ieftin şi bun – nu mai ştiu exact cât am dat, vreo 20-30 lei, l-am luat din Douglas acum câteva luni bune, cred că tocmai prin toamnă. La început l-am folosit rar, dar acum am ajuns să-l folosesc aproape zilnic şi-mi place la nebunie!

set-sprancene-essence

Cam într-un minut maxim reuşesc să-mi aranjez sprâncenele cu acest kit. Îmi place mult şi pensula, forma ei ajută să dai o formă naturală şi frumoasă sprâncenelor. Culoarea este tocmai potrivită pentru mine iar fardul rezistă pe sprâncene întreagă zi, fără să cadă sau să se estompeze. Până când mă demachiez seara, sprâncenele mele arată la fel ca la începutul zilei.

Cred că de vreo lună îl folosesc aproape în fiecare zi şi cu toate acestea n-am folosit nici măcar jumătate din fard. O să mă ajungă tot anul cu siguranţă. Aşa că îl consider o achiziţie foarte avantajoasă şi îl recomand cu drag.

4 Comments on Review kit pentru sprâncene Essence

  1. il am si eu. costa in jur de 20 de lei. cred ca-l am de un an si ceva, il folosesc aproape zilnic si tot nu se termina. este un produs care merita toti banii 🙂

  2. Eu am mari probleme la acest capitol. Sprancenele mele sunt de cosmar, le mai definesc eu cu un creion, dar nu sunt multumita deloc de rezultat. Cum nu am niciun chef sa merg la salon o sa incerc kitul asta pe care il prezinti tu aici de care nu aveam habar.
    Ma mir ca spui ca fardul rezista o zi intreaga. E miraculos in acest caz! 😀 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.