IMG_6837Poate nu este extrem de vizibil pe acest blog pentru că nu public OOTD-uri, nu vă arăt (mereu) ce mi-am mai cumpărat sau nu fac (prea des) recomandări de magazine online, dar sunt pasionată de modă, îmi place să cumpăr haine şi mai ales îmi place să le cumpăr la preţuri bune. Am o mare satisfacţie când pot economisi bani buni prin informare corespunzătoare.

Nu mulţi ştiu că-mi încep dimineţile navigând pe site-urile preferate de modă, în căutare de oferte noi. Sau că seara, când ajung acasă, intru repede pe aceleaşi site-uri de modă, să văd ce obiecte vestimentare au mai adăugat peste zi. Încerc să nu ratez vreo ofertă foarte bună şi mai ales încerc să prind hainele când de-abia sunt afişate, pentru că mărimile mici se dau imediat.

Tocmai din aceste motive mi s-a părut foarte utilă aplicaţia pentru mobil Shopador, valabilă atât pentru iOS cât şi pentru Android. Prin această aplicaţie eşti informat de campaniile promoţionale din magazinele de haine online din România. Partea care mă încântă pe mine cel mai mult e că mi-am găsit magazinele preferate în aplicaţie, magazine de unde am cumpărat de multe ori şi de care sunt foarte mulţumită (Zenda, Kurtmann).

Cum te ajută aplicaţia Shopador:

 • poţi explora cele mai tari magazine online de fashion din România
 • afli prima când acestea au campanii promoţionale atractive
 • urmăreşti magazinele preferate, adăugându-le la favorite

De exemplu astăzi am aflat de următoarele promoţii:

 • Ecco oferă 50% reducere la a doua pereche de încălţăminte pentru copii
 • 15% reducere la rochii elegante pe oRochiePeZi
 • pe BrandCircus sunt reduceri de 25% la geci şi jachete
 • Elefant oferă 70% reducere la parfumuri

Sfaturi pentru cumpărăturile online:

 • Axaţi-vă pe obiecte vestimentare care ştiţi că vă vin bine şi fără probă. De exemplu eu nu comand (aproape) niciodată pantaloni, pentru că nu sunt foarte sigură pe mărimea pe care o am şi simt nevoia să probez, să văd cu ochii mei dacă se aşază bine. În schimb cumpăr fără probleme bluze, rochii, fuste.
 • Nu vă supăraţi dacă mărimea comandată nu vi se potriveşte. Sau dacă nu vă place haina cumpărată. Toate magazinele online sunt obligate prin lege să accepte returul de produse. Banii vă vor fi restituiţi.
 • Cumpăraţi obiecte vestimentare basic de pe internet. Eu am observat că găsesc foarte greu în magazine produse simple precum tricouri albe sau negre, maiouri. Sau dacă le găseam în magazine erau la preţuri astronomice. Chiar nu mi se pare ok să dau 100 lei pe un maiou simplu. Am găsit astfel de haine simple pe Kurtmann, la preţuri decente, gen 20-30 lei.
 • Cumpăraţi cu cap. Pe modele, toate hainele arată foarte bine. Încercaţi să vă imaginaţi îmbrăcate cu acele haine. Dacă nu aveţi o silueta perfectă, nu cumpăraţi cele mai mulate sau scurte haine.
 • Citiţi bine informaţii legate de materialele din care sunt făcute hainele sau de culoare. În poze unele culori pot părea diferite de realitate. Am păţit-o şi eu, am cumpărat o rochie de un roz-magenta şi am primit acasă o rochie roz neon, pe care nu am putut să o port decât la mare, pe plajă, şi chiar şi acolo mi se părea prea ţipătoare culoarea.

Spor la cumpărături!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Pentru pasionaţii de modă şi cumpărături

  • Eu am ajuns sa nu mai suport cumparaturile direct din magazine. Doar daca ma duc dis-de-dimineata, cand e gol. Nu-mi place deloc sa ma inghesui, sa ma impinga lumea, agitatia, aglomeratia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.