how-get-away-murder-season-2

Am aflat că vreţi să mai scriu articole despre cărţi, seriale sau filme. Şi pentru că îmi doresc ca acest blog să conţină informaţii utile pentru voi, vin cu o nouă recomandare de serial: How To Get Away With Murder, în traducere Cum să scapi nepedepsit, difuzat pe AXN.

Aş putea spune că este unul dintre serialele mele preferate. Din tot ce urmăresc eu acum, el şi The Good Wife mi se par cele mai calitative.

Serialul este despre un grup de studenţi la Drept, aleşi de către geniala lor profesoară să lucreze împreună. Tinerii vor să afle misterul din spatele unei studente ucise şi astfel intră într-o mare încurcătură, care se încheie cu ei omorând pe cineva. Profesoara îi va ajuta şi astfel sunt legaţi în încercarea de a scăpa fără să fie prinşi de poliţie.

Viola Davis o interpretează pe profesoara Annalise Keating şi joacă absolut formidabil. A câştigat pentru acest rol un Emmy, un premiu SAG şi merită să câştige şi un premiu Golden Globes.

Momentan au apărut 2 sezoane, sper că nu se vor opri aici. Vizionare plăcută!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments on How To Get Away With Murder

  1. Nu stiam despre acest serial…multumesc pentru recomandare. Pare a fi foarte interesant. Il voi trece pe lista mea,care e destul de lunga :)) Momentan sunt fascinata de Downton Abbey,dar mai urmaresc si Modern family,New girl,Grey’s anatomy 😀

    • Producatoarea de la Grey’s Anatomy a realizat acest serial, How To Get Away with Murder. Deci garantat o sa-ti placa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.