La început de an am profitat de reducerea de 50% de pe elefant şi mi-am comandat vreo 10 cărţi. Am ce citi până prin aprilie, mai. 🙂

Am comandat mai multe cărţi ale unor jucători de tenis. Citisem pe goodreads că în afară de Open, al lui Agassi, restul nu-s grozave, dar le-am comandat oricum pentru că chiar vreau să aflu mai multe informaţii despre aceşti oameni. Cum au început să joace tenis, când au început să aibă succes.

Dintre toate cărţile am început cu cea a lui Rafael Nadal, pentru că era cea mai subţirică. Prea multe nu am ce să vă spun. Merită a fi citită de cei interesaţi de tenis şi/sau de Rafael Nadal.

În principiu se vorbeşte de meciurile de tenis din finalele celor 4 Grand Slamuri: Australian Open, French Open, Wimbledon şi US Open. Primele 4 câştigate de Rafael Nadal. Din când în când ni se menţionează şi informaţii personale: despre familia lui Rafael, cum a început să joace tenis, relaţia sa cu unchiul antrenor Toni, 2 pagini despre femeile din viaţa lui Rafa (mama, sora şi prietena), despre problemele de sănătate.

Cu reducere de 50% costă cam 18 lei şi atunci merită. La preţ întreg nu prea. Acum citesc cartea despre Federer, care pare oricum mai bună, deşi nu e scrisă de el sau împreună cu el, ci de un jurnalist. Revin cu informaţii când o termin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Rafa. Povestea mea

    • Pai atunci iti recomand sa astepti o reducere de 50% si sa le cumperi. 🙂 Sau daca mai astepti vreo 3 saptamani, cred ca le voi pune la vanzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.