Mi-era dor să degust un ceai nou, bun, mi-era dor să scriu pe blog despre un sortiment deosebit. Cei de la Laboratorul Naturii mi-au oferit însă un motiv bun să mai las cafeaua deoparte şi să încerc din când în când şi câte un ceai.

Am multe sortimente de care vreau să vă vorbesc, aici şi pe Tea Mug. Vă voi povesti despre tipurile de ceai pe care le prefer şi care sunt…

  • ceai oolong bineînţeles, preferatul meu
  • ceai de fructe şi ceai rooibos, pentru că pot fi băute oricând şi sunt pe gustul fiecăruia

Pentru o dimineaţă frumoasă de sâmbătă am ales să încerc ceaiul rooibos Ipanema Mango. M-am pregătit cu apă la 100 grade Celsius, infuzor şi un foarfece ca să deschid ambalajul. Am avut o surpriză foarte plăcută când am constatat că nu e nevoie de aşa ceva, punga se poate deschide uşor şi mai important, se poate sigila înapoi, pentru a menţine aroma ceaiului cât mai mult timp.

Rooibos Ipanema Mango îţi face poftă numai citind ingredientele: bucăţele de mango, şofrănel, petale de floarea soarelui, frunze de fragi, granule de fructul pasiunii. Miroase delicios încă de când deschizi punga şi după 10 minute de infuzare, îţi încântă simţurile cu o aromă dulceagă, în care cel mai bine simţi rooibos-ul şi mango. Cred că acest ceai ar fi perfect şi rece, ca răcoritor în zilele călduroase de vară. Mi se pare ceaiul ideal pentru vacanţă şi relaxare.

 

Ceaiul este disponibil, alături de alte zeci de sortimente, pe site-ul Laboratorul Naturii, iar preţul este de doar 8.5 lei/50 grame.

Rămân în compania ceaiului aromat şi vă urez un weekend liniştit şi însorit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.