Cred ca cele mai aşteptate obiecte vestimentare odată cu venirea verii sunt costumul de baie şi rochia de ocazie, necesară pentru banchete sau nunţi. Aceste achiziţii vin împreună cu mult entuziasm pentru că îţi amintesc de vacanţă, de petreceri, de reîntâlnirea cu prieteni sau persoane dragi.

Dar acest entuziasm începe să scadă când începi să cauţi să cumperi aşa ceva. În magazine găseşti fix aceleaşi lucruri, care arată la fel, an de an, nimic deosebit, nimic care să iasă în evidenţă şi nimic care să merite să dai nişte bani.

De aceea poate e mai bine să căutăm şi online, inclusiv pe site-urile din afară. Ce găseşti acolo…e cu totul diferit. Dai o căutare dupa wholesale dresses sau cheap swimwear şi îţi alegi ceea ce îţi place. Atenţie la costurile de transport şi durata de livrare.

La ce avem grijă când cumpărăm rochii de ocazie online

Mărime, material, preţ. Nu alegem chiar cea mai ieftină rochie – sunt şanse foarte mici ca ceva să fie foarte ieftin şi în acelaşi timp de bună calitate. Ne uităm după rochii care să nu fie foarte pretenţioase, să nu fie prea mulate sau prea largi. Citim cu mare atenţie descrierea produsului şi dacă sunt şi poze reale de la clienţi, cu atât mai bine. Atenţie şi la culori, eu m-am trezit o dată cu o rochie roz neon, deşi în poză părea un roz…mai calm. Ce-i drept, era menţionat în descriere, dar n-am fost eu atentă.

La ce avem grijă când cumpărăm costume de baie online

Aici riscul este mult mai mic. Mărime şi design. Eu nu aş comanda modele care au multe tăieturi – bine, nici nu-mi plac, dar cred că este mai riscant cu ele, nu ar sta bine pe oricine. Atenţie la sutien, să fie ceea ce aveţi voi nevoie. Pentru cele cu bustul mare – ca la orice achiziţie online verificaţi că sutienul să fie potrivit ca mărime şi să aibă o bună susţinere. Avantajul la achiziţii online este că puteţi să cumpăraţi separat chilotul de sutien şi prin urmare să luaţi mărimi diferite.

Aţi comandat vreodată costume de baie sau rochii de ocazie online?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Cu ce ne îmbrăcăm vara asta?

  1. Nu prea comand haine online, mi-e tare frica de marimi. Prefer sa le probez.
    Costumele de baie in general imi place sa le cumpar diferite, asortez un sutien cu un alt chilot 😀
    Rochiile de gala le fac la comanda, destul de rar gasesc ceva deosebit in magazine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.