Camera mea preferată dintr-o casă este biroul. Da, pentru mine este foarte important să am o masă mărişoară, unde să aibă loc calculatorul, să am sertare, să pot să-mi ţin cât de cât organizate documentele şi munca. Şi deşi nu au ce căuta acolo, şi produsele de machiaj, bijuteriile şi alte prostioare.

De mult timp îmi doream un birou alb. Am căutat prin magazinele de la noi dar n-am găsit ce voiam. Ori erau mici, ori erau prea scumpe. De-abia la Ikea am văzut biroul visurilor mele, birou pe care-l şi văzusem peste tot pe Pinterest. Problema e că fiind greu, comanda depăşea 40 kg şi mă ajungea transportul 169 lei. Am căutat să văd dacă pot comanda împreună cu cineva, să mai reduc costul transportului, am găsit nişte grupuri pe Facebook şi dacă comandam acolo mă ajungea transportul 70 lei, cu condiţia să merg să ridic coletul/coletele de la persoana care făcea comanda. Dar pentru că se făcea comandă o dată pe lună şi am ratat data şi nu voiam să mai aştept încă 3 săptămâni să intru în posesia biroului, am comandat singură până la urmă.

Cu toate acestea am găsit o soluţie un pic mai ieftină. Biroul dorit este compus din mai multe piese, care pot fi cumpărate şi separat. Am împărţit comanda în 2 colete, care se încadrau în 20-40 kg şi astfel transportul pe colet a fost de 59 lei – 118 lei în total în loc de 169 lei.

Buuun…după această introducere vă pot arăta şi ce am comandat. Cu poze de pe site-ul Ikea, poze cu biroul vă arăt când îl montez şi îl aranjez frumos, adică în câteva zile maxim.

Birou Linnmon/Alex – 537.50 lei

În afară de faptul că-mi place nespus cum arată, l-am ales şi pentru lungime/lăţime – lungime 200 cm, lăţime 60 cm. Voiam un birou cât mai lung şi cât mai lat. El este descris ca fiind un birou pentru 2 persoane şi cu siguranţă o să-l şi împart, dar mă bucur să am cât mai mult loc pentru mine. Vreau să am spaţiu şi pentru nişte flori şi pentru alte chestiuţe de-ale mele.
Pentru că fiecare comodă depăşeşte 20 kg, am împărţit biroul în 2 comenzi separate. El conţine următoarele piese:

 • comodă cu sertare ALEX (2 bucăţi) – 200 lei/bucata
 • picior ADILS – 12.50 lei
 • blat LINNMON – 125 lei

Suport pixuri DOKUMENT (set de 2 bucăţi) – 4.90 lei

Mi-au plăcut cum arată produsele din gama DOKUMENT, mi se par elegante iar preţul este decent. Poate o să mă ajute să ţin biroul cât mai ordonat.

Cos hârtie DOKUMENT – 9.90 lei

Din aceeaşi colecţie am ales şi un coş de gunoi. Să se asorteze frumos. 🙂

Cam atât am comandat. Am o listă mare de produse pe care mi le mai doresc, dar momentan mai aştept, să mai strâng nişte bani. Sper să revin cât de curând cu biroul amenajat, sper să arate aşa cum îmi imaginez şi doresc eu să arate. 😛

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments on Ce-am mai comandat de la Ikea

 1. Biroul arata superb! Si mie tot alb imi place, gata, mi-a trecut nebunia cu wenge. 😀
  Sa-l folosesti cu drag si spor, este foarte frumos si n-a costat deloc mult. Se vede a fi un birou solid, pe care cu siguranta o sa-l ai multi ani de acum inainte.

  • Multumesc! Nu stiu cat e de solid, domnul meu nu e de parere ca ma va tine mai mult de 2 ani, dar eu sunt multumita de el. 🙂

 2. Buna ! Frumos birou si elegant ! Sa ai multe proiecte realizate !
  Vad ceva interesant si util sub scaun. Imi poti spune ce este si de unde e achizitionat ?

  • Buna! Multumesc. Poza este de prezentare, de pe site-ul ikea, nu am facut inca poze biroului meu, asa ca nu stiu ce e covorasul ala de sub scaun, probabil ceva antiderapant.

 3. Acum că lucrez de acasă voi avea nevoie și de un birou. Mă gândesc să-l fac la comandă. Deocamdată măsuța mea de machiaj care este foarte spațioasă ține loc si de birou!
  Mi-l imaginez alb, cu multe sertare.

 4. Mi-a fost dor de casuta ta, asa că iată-mă. Eu am primit multe de cand a venit bebe si nu a trebuit sa cumpăr, oricum nu m-as fi descurcat… cu toate. Ma refer că n-a trebuit mobilă, am primit scaunul pt diversificare. In rest, inca nu prea am ce bifa pentru ca locuiesc în chirie.
  Sper ca esti bine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.