Sunt fan Ikea, dacă s-ar deschide un magazin în Iași aș cumpăra cu siguranță mai multe lucruri de la ei, și mai voluminoase, dar momentan mă rezum la chestii mai mici, de care să nu-mi pară rău dacă vin deteriorate sau nu-mi pot recupera banii pe ele.

Așadar, să vă povestesc ce am comandat de la Ikea anul trecut. Cu mențiunea că am câteva lucruri cumpărate care încă stau în cutii pentru că nu am avut timp să le montăm.

Scaun de masa Antilop cu tavă

Cred că e bestseller-ul lor. Când a împlinit Ilinca 6 luni am ales un scaun mai scump ca ajutor pentru diversificare, dar apoi am simțit nevoia unui al doilea scaun, care să stea în permanență pe terasă. Era greu să-l tot mut pe primul (ba chiar imposibil, când ai și copilul în brațe). Scaunul este ușor de montat, nu este greu și se curăță rapid. Nu mi se pare la fel de stabil ca celălalt, dar voi detalia acest lucru într-un alt articol, în care voi compara acest scaun de masă cu modelul Chicco pe care-l dețin.

L-am cumpărat cu 90 lei, de la o doamnă care face săptămânal comenzi de la Ikea. Aveam nevoie urgent, n-am mai stat să fac eu comanda. Prețul pe site este de 70 lei, la care se adaugă costul de transport.

Masă pentru copii Mammut

Am comandat-o tot de Black Friday, dar printr-o comandă comună. Cu tot cu comisionul persoanei, m-a ajuns la 93 lei (costa 100 lei, fara transport, care e si el de minim 39 lei). Nici măcar nu am desfăcut-o până acum.

Banca + depozitare pantofi Tjusig

Aveam nevoie de așa ceva de mult timp, până acum stăteam în picioare cât ne încălțam sau descălțam. Banca Tjusig e perfectă, are și spațiu suficient de depozitare pantofi. Îmi place cum arată și e foarte utilă. Costă 249 lei.

Cuier Tjusig

Am comandat 3 bucăți, la prețul de 39.90 lei/bucata. Arată frumos, dar nu pot spune că sunt extrem de practice. Nu poți atârna de gaică haine și nu încap foarte multe haine (de iarnă) pe el. Le-am montat ca în imaginile de pe site-ul Ikea, adică 2 unul peste altul și unul singur. Îl folosim pe cel înalt pentru noi și pe cel mic pentru Ilinca. Cred că mai mult sunt de frumusețe. Cu siguranță va trebui să cumpărăm și un cuier obișnuit.

Măsuța de toaletă Malm

De Crăciun mi-am dorit această masă de toaletă, pentru a avea un loc al meu unde să-mi țin produsele de îngrijire și de machiaj. Nu c-aș avea o mulțime, dar vreau ca măcar de acum încolo să îmi fac timp și să am mai multă grijă de mine. Am căutat pe mai multe site-uri și magazine o masă de toaletă care să-mi placă iar aceasta a fost cea mai aproape de ce îmi doream eu. Arată bine, e încăpătoare, în schimb nu are oglindă și mai important, sertarul este puțin ciudat – se deschide doar pe jumătate, așa încât nu prea ai acces la fundul sertarului, iar dacă vrei să pui vreun organizator acolo, trebuie să o faci înainte să montezi sertarul. Am cumpărat-o de Black Friday, la reducere, cu 319 lei (de la 399 lei).

Organizator 8 compartimente Kuggis

Din păcate este prea mare pentru masa de toaletă Malm. Mi-am dorit un organizator pentru sertarul de la măsuță, dar nu încape. El arată ok, este mare, încăpător, dar nu este ce aveam eu nevoie. Momentan nu știu ce voi face cu el, unde îl voi putea folosi. A costat 29.90 lei.

Coș cu capac Flyttbar

Am luat 2 bucăți, 19.90 lei fiecare. Foarte utile, arunc toate jucăriile înăuntru, pun capacul și gata, e curat. 🙂 Ilinca poate să le deschidă singură, nu se lovește de ele, nu ocupă mult spațiu. Recomand.

Covor alb Tejn

Visam de mult la un astfel de covor, alb, pufos. Nu e chiar forma pe care mi-o doream, eu aș fi avut nevoie de covorașe dreptunghiulare, dar l-am luat așa, să văd dacă îmi place. Costă 39.90 lei. L-am pus sub scaunul de la birou, arată bine, e călduros la picioare, dar nu e așa de pufos pe cum îmi doream. Blana e aspră la atingere. Pentru covorașele de lângă pat am să caut altă variantă.

Pe lângă acestea, mai am în casă un suport de capace și o lampă pentru camera Ilincăi, ambele încă în cutii. Voi reveni cu detalii și despre ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.