Înainte să plec în Tunisia am realizat că nu prea am cu ce să mă îmbrac. Știu că toate femeile zic asta, dar în cazul meu chiar era adevărat. Nu mai cumpărasem nimic nou de vreo 2 ani, ce aveam era ori demodat, ori nu-mi mai plăcea. Și nu aveam haine practice.

Așa că am căutat și găsit pe H&M haine potrivite pentru vară și temperaturi ridicate, în valoare totală de vreo 400 de lei. De banii ăștia am luat o rochie, 2 perechi de pantaloni lungi, 2 salopete, 3 perechi de pantaloni scurți, 2 tricouri simple + 10 perechi de șosete și pantofi de apă pentru Ilinca. Destul de bine, nu?

Am fost uimită să constat că mi-au plăcut și venit absolut toate. Așadar nu am returnat nimic și am avut haine suficiente pentru vacanță și sper eu, pentru restul verii, dacă temperaturile cresc înapoi.

Ce am comandat?

Rochie maxi de crep – 49.99 lei (redusă de la 89.99 lei)

Este produsul care îmi place cel mai puțin din comandă pentru că este cam transparentă. Nu poate fi purtată fără sutien și se vede și lenjeria intimă. Pentru mare merge, in rest…nu prea. Problema e că nu am apucat să o port la mare. 🙂

Pantaloni cu pliuri în talie – 59.99 lei

Ador imprimeul cu palmieri. Am tot căutat să-mi iau haine cu acest imprimeu, momentan am găsit 2 care să-mi placă. Pantalonii sunt grozavi, subțiri, material plăcut și, foarte important, au buzunare. Am realizat în ultimul timp că nu prea am pantaloni cu buzunare, lucru foarte enervant pentru că nu am unde să îmi țin telefonul mobil sau alte mărunțișuri. Așa că acum caut să-mi cumpăr doar pantaloni cu buzunare.

Salopetă scurtă cu motive – 59.99 lei

Cred că această salopetă a fost favorita mea, am purtat-o de foarte multe ori la mare, este foarte practică. Nu numai că are buzunare (vezi motivul de mai sus), dar este și mai închisă la culoare și poate fi purtată fără sutien. Se și așază foarte bine și mi se pare că îmi scoate în evidență talia. Pur și simplu simțeam că-mi stă foarte bine cu ea.

Salopetă scurtă fără mâneci – 59.99 lei

Deși am comandat același număr (S) ca și la salopetă de mai sus, acest model mi s-a părut mai larg. Din acest motiv am preferat salopeta anterioară , dar și aceasta îmi place.

Pantaloni elastici de vâscoză – 39.99 lei

Un preț foarte bun pentru niște pantaloni grozavi. Probabil nu voi merge cu ei la birou, însă pentru casă sau pentru vacanțe sunt foarte buni. Ușori, material plăcut, nu foarte transparenți, cu buzunare – îmi plac mult.

Pantaloni scurți cu volane – 29.90 lei (reduși de la 39.99 lei)

Nu eram adepta pantalonilor scurți, dar am realizat că pentru vacanță și pentru casă sunt foarte practici. Mai ales când afară sunt peste 30 de grade. De aceea am comandat câteva perechi de pantaloni scurți, toți cu buzunare. (Sunt obsedată, știu 🙂 ). Cred că această pereche a fost preferata mea, au un imprimeu drăguț și cred că ar fi potriviți și pentru ieșit în oraș, pentru cele care nu-s la fel de body conscious ca mine.

Pantaloni scurți din crep – 23.90 lei (reduși de la 39.99 lei)

Pantaloni scurți ușori, nu foarte pretențioși. La fel ca și ceilalți pantaloni scurți comandați, îmi place că nu-s pantaloni foarte scurți, acoperă suficient încât să te simți destul de confortabil, chiar și când nu ai o siluetă perfectă.

Pantaloni scurți cu motive – 26.90 lei (reduși de la 89.90 lei)

Alt model de pantaloni scurți drăguți. Nu am ce să adaug în plus față de modelele de mai sus.

Tricou de jerseu cu flameuri (alb și negru) – 8.90 lei/bucata (reduse de la 29.99 lei)

Sunt tricouri simple, confortabile, ușor transparente (la cel alb se vede puțin sutienul). Am comandat mărimea XS pentru că am observat că bluzele mărimea S comandate în trecut erau puțin largi. Am realizat că îmi trebuie mai multe piese basic, pot fi purtate in multe moduri, se potrivesc la mai multe ținute.

Pantofi de apă – 23.90 lei (reduși de la 39.90 lei)

Comandate pentru Ilinca, sunt bune, numai că nu prea a fost nevoie să le poarte, pentru că nu erau pietre în apă și nici nisipul nu era cu scoici sau cu pietricele.

Șosete (2 X 5 perechi) – 22.99 lei/bucata

Foarte bune. Am să-i mai cumpăr șosete online, nu prea am găsit în magazinele fizice, nici măcar în magazinul H&M. Acolo am văzut doar pentru copii mai mari sau șosete scurte, care nu-mi plac.

Cam asta a fost ultima comandă făcută pe H&M. Am fost atât de mulțumită încât cred că voi mai face una în curând, în care să cumpăr haine potrivite pentru serviciu.

6 Comments on Ce-am mai comandat de pe H&M

  1. Foarte frumoasa rochia maxi de plaja, imi place mult culoarea. La H&M, spre deosebire de alte magazine, chiar gasesti haine din materiale bune cu preturi decente. Au si ei sinteticelele lor, ca toate magazinele, dar au si lucruri bune. Si ce-mi place este faptul ca imprimeurile parca nu sunt asa comerciale, in sensul ca le porti vara asta iar anul viitor se demodeaza. 🙂

    Sa le porti cu placere!

    • Multumesc! Pana la urma am purtat rochia maxi de plaja, nu la plaja, nici la birou, ci pe acasa, pe la diverse intalniri cu prietenii. 🙂 Insa ma gandesc sa-mi cumpar un furou, ca sa o pot purta si prin oras.

  2. Din pacate nu si in realitate sunt aceleasi reduceri, practic, in magazin sunt produsele mult mai scumpe decat pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.