Mereu suntem în căutarea unor filme/seriale noi, așa încât m-am gândit să împărtășesc cu voi la ce mă uit pe Netflix. Am adăugat doar seriale văzute în ultimul an, așa încât să fie relativ noi, poate nu ați dat încă peste ele.

Viața cu mine (Living with yourself)

Este ultimul serial descoperit, este nou, apărut în 2019, cu Paul Rudd în rol principal. Mi-a captivat atenția, am urmărit primele 3 episoade într-o seară și a reușit să mă țină trează, ceea ce nu e puțin lucru.

Descriere: Copleșit de viață, Miles este supus unui tratament misterios într-un spa și se trezește că a fost înlocuit cu o versiune mai bună a sa.

Încercați-l, o să vă placă. E o combinație de dramă, comedie și SF.

Santa Clarita Diet

Ce mult mi-a plăcut și acest serial! Din păcate are doar 3 sezoane, a fost anulat. Actorii principali sunt Drew Barrymore și Timothy Olyphant, este o comedie, amuzantă și macabră în același timp. Mult sânge, multe cadavre, canibalism, dar chiar și așa, te captează. Soțul era cam dezgustat și nu pot spune că a fost serialul lui preferat, dar l-a urmărit cu mine.

Descriere: Sunt un cuplu obișnuit de agenți imobiliari, însă ea suferă o schimbare dramatică și amândoi pornesc pe calea morții și distrugerii. Într-un sens bun.

TU (You)

Acesta nu este un serial foarte nou, dar poate nu l-ați încercat până acum. Veți recunoaște actori precum Penn Badgley (Gossip Girl) sau Shay Mitchell (Pretty Little Liars). Primul sezon mi s-a părut foarte fain, foarte captivant, m-a ținut cu sufletul la gură. De-abia așteptam sezonul 2, dar am citit despre ce va fi vorba (cartea a apărut deja) și mi s-a mai dus din entuziasm. Dar cine știe, poate îmi va plăcea. Se poate urmări cu partenerul, nu e chiar foarte cheesy, nu e serial de fete.

Descriere: Obsedat de o scriitoare aspirantă, un librar recurge la măsuri extreme pentru a se infiltra în viața acesteia.

Culisele puterii (House of Cards)

Acesta este un serial vechi dar eu l-am descoperit acum câteva luni. Nici măcar nu l-am prins de la început, se uita deja soțul la el, dar chiar și așa, m-a prins. Știu că a făcut o grămadă de prostii, dar joacă extraordinar Kevin Spacey. M-am uitat la toate sezoanele, inclusiv ultimul, în care rămâne doar Robin Wright, fără Spacey. Ultimele 2 sezoane nu mai sunt cine știe ce, nu se compară cu primele, dar am ținut să-l termin pentru că mi-a plăcut foarte mult.

Descriere: Trădat de Casa Albă, congresmenul Frank Underwood pornește într-o ascensiune nemiloasă spre putere. Șantajul, seducția și ambiția sunt armele sale.

Locul Bun (The Good Place)

La acest serial m-am uitat singură, nu știu dacă ar fi pe gustul soțului meu. După primele 2 sezoane am început să mă cam plictisesc, dar în măsura timpului disponibil, îl voi mai urmări. Serialul are o idee interesantă la bază, cred că ai ce învață din fiecare episod, mai ales psihologie. Dintre actori, îi veți recunoaște pe Ted Danson și Kristen Bell.

Descriere: Egoista Eleanor Shellstrop moare și dintr-o eroare ajunge în Locul Bun. Hotărâtă să rămână aici, ea încearcă să devină o persoană mai bună.

Din celelalte seriale disponibile pe Netflix, vă recomand și următoarele:

  • That 70’s show
  • Friends
  • Jane the Virgin
  • Suits
  • How I Met Your Mother
  • Orange is the New Black
  • Brooklyn Nine-Nine
  • How To Get Away With Murder

3 Comments on Ce seriale urmăresc pe Netflix

  1. YOU l-am vazut si eu si mi-a placut suuper mult. Acum ma uita la El Chapo. Nu e la fel de misto ca Narcos, dar a reusit sa ma prinda si vreau sa-l vad pana la final. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.