Iubesc desenele animate cu Bluey, așa încât, când am auzit că cei de la Bookzone vor publica cărți cu aceste personaje, am fost foarte încântată. Am profitat de reducerile lor de Black Friday și am cumpărat cele 2 cărți cu povești și o carte de colorat.

Între timp la aceeași editură a apărut și o carte cu magneți, o carte cu activități și stickere iar pentru cei micuți există și 4 cărți mici, cu o descriere a celor 4 personaje. 

Bluey – Noapte bună, liliac de fructe

Una din cărțile de povești este Bluey – Noapte bună, lilac de fructe! Cartea prezintă povestea dintr-un episod Bluey, este foarte emoționantă. Blue nu dorește să doarmă. Și-ar dori să se poată transforma într-un liliac, să mănânce fructe și să rămână trează toată noaptea. Nu înțelege de ce nu poate face orice își dorește. Dar în vis poți! Se trezește zburând de-a lungul cerului nopții și descoperind tot felul de lucruri.

Bluey – La plajă

A doua carte cu povești cu Bluey, apărută la Bookzone, este “La plajă”. În această poveste, Bluey și familia sa sunt la plajă. În timp ce Caramela se plimbă liniștită pe plajă, Bluey găsește o scoică frumoasă, iar când alergă să i-o arate mamei, începe o întreagă serie de întâlniri simpatice și, bineînțeles, amuzante, cu pescăruși, meduze, pelicani.

Spor la citit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.