În ultimul timp mi se pare că produsele cosmetice sunt la prețuri foarte bune pe eMag, de cele mai multe ori sunt mai ieftine ca pe Farmacia Tei|Dr Max|Farmacia la Preț Mic, așa încât am început să le cumpăr de aici.

Aveam un voucher de 350 lei și am hotărât să-l folosesc doar pentru produse cosmetice. Mai jos vă prezint ce am cumpărat, la ce preț (ca idee, se schimbă de la zi la zi prețurile, nu strică să vedem cu cât exact) și ce păreri am până acum despre ele.

Foloseam varianta pentru păr brunet de la Batiste, dar nu am mai găsit-o și am cumpărat varianta Original. Miroase frumos, revitalizează părul, dar e enervant că la început lasă ca un praf alb în păr și trebuie să masez foarte bine ca să dispară. Preferam varianta pentru par brunet.

Cel mai lăudat ulei pentru corp. Țin minte că primisem niște mostre când eram în maternitate, dar nu l-am folosit. L-am încercat, miroase într-adevăr foarte frumos, se absoarbe repede în piele, dar nu știu, eu nu m-am împăcat grozav cu el. Nu știu cat de potrivit este pentru persoane cu alergii, deși ei spun că este hipoalergenic. Dacă vă știți cu alergii, întrebați dermatologul înainte de utilizare.

La început nu am fost prea încântată de această cremă cu SPF, deși are o mulțime de review-uri bune. Dar a ajuns să-mi placă. Ce nu-mi place este consistența cremei, este greoaie, solidă, nu fluidă ca alte creme cu care m-am obișnuit. Am impresia că am nevoie de o cantitate foarte mare ca să acopăr toată fața, cu toate acestea este spornică, nu se termină chiar așa de repede precum aș fi crezut. Are o culoare ușor portocalie, dar se uniformizează pe ten. Pare într-adevăr să acopere un pic imperfecțiunile fetei (doar un pic), lasă pielea mată, catifelată și din câte am văzut, este o foarte bună bază de machiaj.

De la Rene Furterer am fost foarte mulțumită de șamponul împotriva căderii părului, așa încât am zis să încerc și alte șampoane de la ei. Cel pentru păr vopsit nu mi-a plăcut deloc, la fel și cel pentru volum. Acesta cu efect de reumplere a firului de păr este interesant oarecum, îmi place cum arată – este încapsulat cu uleiuri esențiale, are niște mici bule roz în sticluță, care se dizolvă la masajul în păr. Miroase frumos și nu a provocat mătreață. Dar nu mi s-a părut că a făcut părul mai voluminos.

Este deodorantul meu preferat de mult timp, îl folosesc de câțiva ani. Nu am găsit altul care să fie la fel de eficient ca acesta.

A fost prima dată când am încercat acest brand. Nu e ceva wow, mă așteptam să aibă un parfum mai deosebit. Nu rezistă mirosul pe piele după, dar e ok, își face treaba.

La fel ca și la celălalt gel de duș, nu mi s-a părut wow, dar e satisfăcător. Se simte parfumul de caramel sărat destul de bine.

L-am cumpărat în special pentru Ilinca, dar am ajuns să îl folosesc și eu. Se absoarbe repede, hidratează foarte bine.

  • Cremă pentru călcâie Scholl Keratina (26.09 lei)

Chiar își face efectul, nu peste noapte, dar se văd îmbunătățiri în scurt timp. Nu am reușit să-l folosesc de 2 ori pe zi, dar chiar și cu o aplicare/zi a îmbunătățit mult aspectul călcâielor. Voi continua să-l folosesc.

Cumpărat tot pentru Ilinca, este ok, își face treaba, nu pot zice că mă impresionează cu ceva.

+ am cumpărat și o carte, nu m-am putut abține. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.