M-am întors şi din a doua vacanţă la mare. Care a fost…tot în Bulgaria. 🙂 V-am zis eu că o să vă surprindă alegerea mea.

Aşa a fost să fie. Prima vacanţă în Bulgaria, la Albena, a fost hotărâtă încă din martie. Pentru vacanţa cu prietenii voiam să alegem o destinaţie din ţară, dar am fost dezamăgiţi de condiţiile de acolo, aşa că ne-am îndreptat spre Nisipurile de Aur din Bulgaria.

O să revin curând cu informaţii despre hotelul ales şi despre staţiune, poate o comparaţie între Albena şi Nisipurile de Aur. Până atunci vă prezint o poză de la plajă, modificată un pic în Instragram. 🙂

photo (4)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments on Stop vacanţă

  1. Bine ai revenit, Mihaela 🙂 , chiar ma intrebam de ce lipsesti de pe blog, mi-am imaginat ca ai putea fi in cea de-a doua vacanta, dar nici in 1000 de ani n-as fi ghicit ca te intorci in Bulgaria. :)) Apoi am vazut niste imagini pe fb(parca) si am dezlegat misterul. 😀

    Chiar sunt curioasa unde ti-a placut mai mult, in Albena sau la Nisipuri, pentru ca am avut de curand o discutie cu o tipa care a fost in ambele si mi-a marturisit ca s-a simtit mult mai bine in prima statiune.

    • Cred ca si eu as inclina spre Albena, dar depinde si de ce vrei sa faci in vacanta. Daca vrei distractie, atunci alegerea mai buna e Nisipurile de Aur. Albena e o statiune mai linistita, fara (prea multe) cluburi, cafenele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.