geluri-de-dus-le-petit-marseillaisAm auzit prima dată de Le Petit Marseillais atunci când am primit cadou nişte geluri de dus cumpărate din Franţa. Nu mai ţin minte ce fel de geluri de duş erau, cum miroseau, dar ştiu că mi-au plăcut.

Aşa încât atunci când am văzut acum 2 săptămâni pe rafturile din Carrefour geluri de duş Le Petit Marseillais, n-am mai stat pe gânduri, mi-am ales unul şi l-am cumpărat. Am trecut peste faptul că este mai scump că alte geluri de duş, că prefer de obicei să iau gramaje mai mari (400-500 ml), s.a. Am considerat că merită.

Şi aşa a şi fost. Gelul de duş ales de mine este cu aromă de piersică şi nectarină. Sticla este de 250 ml şi a costat în jur de 12 lei. Mirosul este minunat (eu ador parfumul de piersici), spuma este cremoasă, hidratează pielea. E o plăcere să te răsfeţi cu aşa ceva la baie/duş. Atât de bine miroase încât a fost încercat şi de alţii din casă. Aşa încât…după doar 2 săptămâni, este aproape gata.

Aşa că am mers iarăşi la Carrefour şi am ales iarăşi de pe raftul cu geluri de duş Le Petit Marseillais. De data aceasta gelul de duş cu aromă de mac şi bumbac. Sună ciudat, nu? Ei, miroase şi acesta foarte bine! Mi s-a părut mai plăcut parfumat ca celelalte geluri de duş din gamă (le voi enumera pe toate mai jos). Şi acesta tot acelaşi preţ a avut (erau unul sau 2 tipuri de gel de dus care aveau un preţ mai mic cu 1 leu ca restul din gamă, de aceea tot menţionez preţul).

Între timp am aflat că Le Petit Marseillais este marcă Johnson & Johnson şi conţine geluri de duş, produse de îngrijire a părului şi produse de îngrijire a corpului. Ingredientele produselor sunt de origine vegetală, biodegradabile şi sunt ecologice. Gelurile de duş sunt cu PH neutru pentru piele.

O să încerc şi şampoanele de la ei, să văd dacă sunt în Carrefour. Am auzit lucruri bune, sper să se potrivească şi pentru părul meu.

Dacă nu aveţi Carrefour în oraşul vostru, am văzut geluri de duş Le Petit Marseillais şi pe emag.ro. Acolo găsiţi întreaga gama de la ei, şampoane, măşti de par, geluri de duş, s.a.

Ce alte geluri de duş Le Petit Marseillas sunt disponibile:

gel-de-dus-lamaie-mandarine-le-petit-marseillais gel-de-dus-lavanda-le-petit-marseillais

Gel de duş cu mandarine & lămâie / Gel de duş cu lavandă

gel-de-dus-pin-fenicul-le-petit-marseillais gel-de-dus-migdale-dulci-le-petit-marseillais

Gel de duş cu pin & fenicul marin / Gel de duş cu migdale dulci

gel-de-dus-flori-portocal-le-petit-marseillais gel-de-dus-lapte-de-vanilie-le-petit-marseillais

Gel de duş cu flori de portocal / Gel de duş cu vanilie

gel-de-dus-lapte-le-petit-marseillais

Gel de duş cu lapte

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments on Geluri de duş Le Petit Marseillais

  1. Mama e super încântată de gelurile lor de duș 🙂 Am văzut că se găsesc și-n Kaufland și farmacia Catena, în alte locuri n-am căutat. Mă tentează cel cu piersică 🙂

    • Da? Eu in Kaufland n-am vazut…dar poate nu m-am uitat bine. Mie cel mai mult imi place cel cu bumbac si mac, miroase superb!

  2. Am vazut si eu produsele in Auchan si mi-am achizitionat o masca de par. Pretul parea bun, in jur de 13 lei. Insa m-a cam dezamagit asa ca am decis sa nu mai cumpar niciun produs al acestei marci. Incomparabila este masca de 21 de lei de la Elseve. Iar gelul meu de dus preferat e cel cu magnolie si fistic de la Dove. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.