colier-negru-stradivarius colier-alb

Acesta este cel mai popular colier din România. Este de la Stradivarius şi costă 40 lei (l-au mai scumpit, era 35 lei astă iarnă). De ce spun asta? Cred că zilnic văd câte o fată care să poarte acest colier. Pe stradă, pe Facebook, la televizor. Mai mult, am şi eu şi sora mea câte unul, şi am mai cumpărat 2 prietenelor mele cele mai bune.

Cele mai populare modele sunt cele pe negru şi pe alb. Sunt şi primele scoase de Stradivarius, erau disponibile iarnă trecută în magazine. Varianta pe negru cred eu a fost cea mai bine vândută, fiind şi foarte uşor de asortat. Eu acest model l-am cumpărat, de 3 ori, pentru mine, Alexandra şi Raluca. Şi sora mea tot pe negru şi-a cumpărat. Am ales atunci acest tip de colier pentru că îmi doream un colier statement, dar toate erau foarte scumpe, peste 50 lei. Acesta la 35 lei mi s-a părut o ofertă prea bună pentru a nu profita de ea.

Pentru că s-au vândut aşa de bine, acest tip de colier nu a dispărut din magazine, ci în fiecare sezon văd că apare câte o culoare nouă. Lucru care nu s-a întâmplat la alt tip de colier. Aşa încât acum colierul este disponibil în toate culorile de mai jos.

colier-bleu-stradivariuscolier-rosucolier-albastru-stradivariuscolier-portocaliu-stradivariuscolier-stradivarius

Vouă cum vi se pare acest colier? Îl aveţi, l-aţi văzut la vreo cunoştinţă? L-aţi cumpăra?

4 Comments on Cel mai popular colier din România

  1. La cunostinte sau pe strada nu l-am vazut, dar la tine pe blog si la Stradivarius da. 😀 E nice, dar eu nu as avea la ce sa-l asortez, asa ca nu l-as achizitiona.
    In schimb am vazut ieri o bratara super simpatica la C&A si de atunci ma gandesc non stop la ea. :)) Si niste cercei…

    • Ma mir ca nu l-ai vazut. 🙂 Eu l-am vazut la o gramada de oameni.
      Daca ti-a ramas gandul la acea bratara ar trebui sa o cumperi. Eu cam asa procedez, nu cumpar pe loc, dar daca vad ca ma gandesc si dupa cateva zile la un produs si banii imi permit, il cumpar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.