Pentru mine Crăciunul înseamnă adunarea întregii familii, un brad mare şi frumos împodobit, masa plină cu bucate tradiţionale. Înseamnă copii veseli, alergând peste tot. Înseamnă cadouri ambalate în hârtii colorate, aşteptând să fie desfăcute. Acesta este Crăciunul perfect.

Frumoase sunt şi zilele de dinainte. Când îţi imaginezi punerea în scenă a unui Crăciun perfect: decoraţiuni, reţete culinare pentru o mâncare gustoasă şi arătoasă, îmbrăcăminte festivă şi bineînţeles cadouri de Craciun.

Dintre toate acestea activitatea mea preferată e alegerea şi cumpărarea cadourilor de Crăciun. Nu e uşor, alegerea unui cadou de Crăciun perfect este ca un test, arată cât de bine cunoşti acea persoană, cât de atent ai fost la tot ce ţi-a transmis. Cadoul de Crăciun transmite şi-un mesaj şi cred că ne dorim cu toţii ca acesta să spună simplu, te iubesc.

Dintre toate cadourile primite vreodată, este unul care mi-a demonstrat multe. A fost unul din primele momente când am simţit ce importantă sunt, m-a făcut să mă simt nu doar o prietenă sau o iubită, ci un membru din familia lui. Pentru că da, a fost un cadou dăruit de partener.

Cadoul a fost un telefon mobil, primul meu telefon cu touchscreen. Nu pare prea emoţionant, nu? Ei, pentru mine a fost. Din mai multe motive. În primul rând era un lucru pe care mi-l doream de foarte mult timp. Nu mai avusesem niciodată un telefon mobil nou-nouţ, un telefon pe care să mi-l aleg eu singură, după gusturile mele. Şi nu degeaba, un telefon mobil era o achiziţie pe care nu ne-o permiteam la acel moment. Nici eu, nici el. Nu erau preţurile de acum, la iphone-uri, dar tot costă un salariu minim pe economie, iar ca studenţi care locuiau singuri într-un apartament aveam alte cheltuieli mai importante, gen facturi şi mâncare. 🙂 A contat şi asta, am ştiut ce sacrificiu a necesitat achiziţionarea acestui telefon. M-am simţit importantă şi răsfăţată.

Astfel de sentimente aş vrea şi eu să provoc cu darurile alese de mine.

p-0049Pentru cea mai bună prietenă cadoul de Crăciun perfect ar fi o cutie de bijuterii. Caută de ceva timp una încăpătoare, eu aş vrea să-i dăruiesc una care să fie mai mult decât atât, să fie şi frumoasă, elegantă, o bijuterie ea însăşi.

Cu cele 6 nivele, este suficient de încăpătoare pentru toate bijuteriile din colecţia personală. Grozav e că unul din sertare e destinat ceasurilor. În plus, vine şi cu un portofel pentru bijuterii de călătorii, ca să nu le mai cari prin buzunarele mici de la geantă şi să rişti să le pierzi.

Pentru mama aş alege un portofel din piele naturală, pentru că ştiu că apreciază lucrurile de calitate. Portofelul plic Romance este încăpător, cu un design foarte frumos şi sistem de închidere sigur. Are 4 compartimente mari, pentru bani, facturi, chitanţe, un buzunar cu fermoar pentru monede, patru buzunare din piele pentru carduri şi două buzunare cu plasă. Ce mai, un portofel serios, aşa cum trebuie pentru nevoile unei persoane active.portofel_plic_din_piele_romance_6

Şi acum ar trebui să spun că pentru o altă persoană importantă din viaţa mea aş alege o cutie pentru ceasuri, da aşa mult îmi doresc una, încât aş lua-o pentru mine. 🙂 Cred că am mai bine de un an de când tot visez la o cutie pentru depozitarea ceasurilor, dar n-am găsit ceva care să-mi placă. Până acum. Cutia pentru 10 ceasuri, cu capac, din piele naturală, este superbă. Cred că o astfel de cutie m-ar motiva să-mi măresc colecţia de ceasuri şi cel mai important, chiar să le port. Pentru că e mai uşor să alegi un ceas dintr-o astfel de cutie, decât să cauţi prin tot felul de cutiuţe, aruncate pe cine ştie ce rafturi.

p-9893Mai este doar puţin până la Crăciun. Pregătirile sunt în toi, nu e chiar uşor, dar măcar ştiu cum trebuie să fie cadoul perfect. Un cadou trebuie să fie ales cu grijă, luând în considerare gusturile şi felul de al fi al destinatarului, trebuie să aibă puterea de a-l face pe acesta să se simtă din familie.

Voi cum staţi cu planurile, cu organizarea, cu cadourile?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.