Au trecut şi sărbătorile, zile în care am vizitat toate magazinele de jucării posibile şi am analizat fiecare raft în parte pentru a găsi jucăriile perfecte pentru cei mici. Şi aşa am aflat de Nerf. Ca mătuşă a două fete a trebuit să recunosc că nu mai auzisem niciodată de acest termen şi habar nu aveam ce înseamnă, până când am căutat şi m-am informat.

Nerf este un brand internaţional de jucării destinat în principal băieţilor cu vârste între 6 şi 14 ani, care în ultimii ani a început să fie popular şi printre fete, în principal datorită seriei de filme The Hunger Games.

Cele mai cunoscute jucării de la Nerf sunt blasterele. Dacă ca şi mine, vă întrebaţi ce este acela un blaster, aflaţi că este un pistol, care trage cu proiectile realizate din material spongios, pe distanţe mari. În funcţie de model, un blaster de la Nerf poate trage chiar şi până la 27 de metri, iar proiectilele îşi menţin precizia şi stabilitatea în zbor. De asemenea, blasterele pot avea încărcător intern integrat pentru încărcare rapidă, pot trage cu mai multe proiectile în acelaşi timp, vin cu diverse accesorii gen scriere mesaje criptate pe proiectil. Şi dacă tot pomeneam de Hunger Games, blasterele pot fi şi sub formă de arbalete, ce pot lansa aceleaşi proiectile de spumă pe distanţe de 30 metri.

Copiii sunt încântaţi de astfel de jucării. Se pot juca cu ele atât în interior cât şi în exterior, singuri sau cu prietenii, îşi pot imagina că se luptă cu zombie, cu vampiri sau că sunt participanţi în Jocurile Foamei. O astfel de jucărie este avantajoasă atât pentru copil, care se distrează, socializează, face apel la creativitate şi imaginaţie, cât şi pentru părinte, care îşi ţine copilul măcar pentru câteva zeci de minute departe de laptop sau tabletă. În plus, jucăriile nu sunt periculoase, proiectilele sunt din material spongios, nu cauzează răni sau vânătăi. Bineînţeles că jucăriile sunt pentru copii mai mari şi la fiecare dintre ele se menţionează să nu se ţintească către ochi sau faţă.

Acum că ştim ce este Nerf, ce sunt blasterele, hai să vă arăt câteva jucării de la Noriel care cred că le-ar plăcea copiilor.

Pentru fete, nişte arbalete cu tragere rapidă, până la o distanţă de 20 metri. Au lansatoare de auto-rotaţie, se pot trage 6 săgeţi deodată într-un flux rapid. Mi se pare o jucărie chiar utilă, înveţi să tragi la ţintă.

nerf-rebelle-arc-heartbreaker_2 arbaleta-guardian-crossbow-rebelle_1

Pentru băieţi, pistoale care pot trage proiectile la distanţe de până la 23 metri, câte 3 pe secundă.

 nerf-n-strike-elite-blaster-stryfe_1

Sper că v-a fost util acest articol şi aţi aflat şi voi, alături de mine, despre ce jucării mai sunt disponibile acum pe piaţă. Spor la cumpărături!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.