nu-genul-ala-de-fata_1_fullsize

De ce mi-am dorit această carte? Nu pentru că aş urmări serialul Girls sau mi-ar plăcea de creatoarea şi actriţa Lena Dunham. Pur şi simplu am văzut cartea la Cărtureşti, am răsfoit-o şi mi s-a părut interesant scrisă. Aşa că am primit-o cadou şi m-am apucat să o citesc în urmă cu vreo 2-3 săptămâni. Şi greu am mai terminat-o, pentru că da, nu mi-a plăcut.

Nu e o carte proastă, pur şi simplu nu e genul meu de carte. Lena povesteşte diferite întâmplări din viaţa ei, vorbeşte despre părinţi, sora ei, bunica, prieteni, şi de asemenea despre iubiţi, despre diverse partide de sex, despre psihologii şi psihiatrii la care a mers şi despre tulburarea ei obsesiv-compulsivă.

E o carte cam ciudată. Sinceră, dar ciudată. Lena a trăit o viaţă destul de tumultoasă, cu beţii, probleme psihice, bărbaţi care de care mai ciudaţi şi în general persoane care de care mai ciudate. Probabil ceea ce a experimentat ea nu este anormal pentru o tânără din New York, în aceste zile. Dar pentru o tânără din România este ciudat rău.

Nu ştiu ce să vă spun mai mult despre această carte. Mie nu mi-a plăcut, i-am dat 2 stele pe Goodreads (deci se putea şi mai rău), dar asta e doar părerea mea. Pe voi s-ar putea să vă distreze, s-ar putea să vi se pară originală, diferită.

Oricum, bine că am terminat-o, acum pot trece la următoarea carte care mă aşteaptă pe noptieră, ultimul roman scris de Lisa See.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.